Nyårsplaner.

Blev hemma även idag, hoppas att kunna bli riktigt frisk tills imorn då jag måste jobba, eftersom jag tänker å ut vilket som så fr jag ju dåligt samvete ifall jag varit hemma från jobbet :P

På nyår blir det iaf stadshuset, och jag vet inte just så mkt alls förutom att det är någon/några som hyrt stället och att vi står med på någon lista. Men mer behöver man nog inte veta ;)

Kort om 2008:
♦ Sumpade mitt enda nyårslöfte (att planera bättre)
♦ tog studenten
♦ Insåg att vad/vem man vill ha inte alltid är det/den man behöver
♦ Fick jobb i barcelona
♦ Åkte till Barcelona för att jobba, slutade med en semester
♦ Fick jobb på Anthill
♦ Har fått tillbaka större delen av mitt självförtroende som en viss människa förstörde under år 2007
♦ Tagit ytterligare ett steg mot att inte bry sig vad folk tycker
♦ Blivit dumpad
♦ Bytt innebandylag
♦ Blivit inneboende
♦ Fått lägenhet, yey! :D
♦ Haft en bra sommar! längtar tillbaka :)
♦ Min morfar gick bort :'( ♥
♦ Jag fyllde 19 år
♦ Min lillasyster fick börja gå på krogen lagligt

Nyårslöften 2009:
♦ Planera bättre
♦ äta bättre

Lite bilder från det gångna året:









Jag tänker inte blogga mer innan det är år 2009 så GOTT NYTT ÅR!
// Lisa

På McDonalds.

- Om det var bra så så blir det 59 kronor.
Jag sträcker fram en hundralapp.
- Har du en enkrona?
Ger henne en enkrona.
- Här har du 42 kronor tillbaka.

logiskt.

Scary.

Förut idag kring kvart i ett hände något. Dörren till lägenheten öppnas, eftersom jag ligger kvar i sängen så frågar jag Elin vem det är. Hon har aldrig sett människan förut. Försöker förklara för den här killen att han har kommit fel och att han ska gå och frågar vem han letar efter. Han säger ingenting utan kollar bara jättekonstigt på oss och ser ut att vara på väg att klättra upp i sängen.

Till slut får vi ut honom ur lägenheten, jag blir orolig och ringer polisen. Killen står kvar utanför dörren i typ en timme innan han går därifrån, under tiden går han regelbundet till våran dörr och rycker i handtaget/plingar på, samma sak hos en utav grannarna. Jag vill nog inte veta hur mkt han druckit/tagit men den killen var rejält jävla påverkad.

10 minuter efter att han gått, DÅ ringer polisen och informerar att de inte skickat en bil. Jo, vi märkte ju liksom de.
Och vad milla ska få höra det här sen, det var hon som lämnade öppet imorse och senast igår sa jag till henne: "jag låser alltid, man vet ju aldrig vem som får för sig att gå in"  Det som gör det hela ännu fulare är att milla imorse skickade sms till Elin om att en kille låg och sov i trapphuset, men hon tänkte inte på att låsa dörren iaf.

Visst, denna gång gick ju allt bra men jag kan inte låta bli att leka med tanken på vad som kunnat hända. Vårt beteende när han var inne i lägenheten kan ju ha varit avgörande också? Fulla människor är oförutsägbara.


Sjuk.

Har suttit två dagar på jobbet och snorat i telefonen och hostat. Men jag orkar inte en dag till.. har sjukanmält mej då det är ganska uppenbart att det bara blir sämre och sämre med förkylningen när jag jobbar. Jag kan inte sitta och prata i telefon en HEL dag och inbilla mig själv att förkylningen kommer gå över :/ Och nu kommer jag ha tråkigt och vara rastlös hela dagen.. hate it!

Mellandagsrea.

Vi pallrade oss ut till birsta idag, det var lugnt till en början, ca 1 timme. Tills alla IDOL-fans anlände och gjorde vår shoppingrunda till ett svettigt helvete. Det var folk precis ÖVERALLT. Helt sjukt, Sjukt varmt.

Men jag fick tag på lite saker iaf:
♥ Nyårsklänning
♥ Skjortklänning
♥ Underkläder
♥ Parfym
♥ Halsduk

Inte illa pinkat.

Dressed up.



Senaste träningen.

GODNATT ♥

Utgång på juldagen

ja, det kanske är dags för min debut, Frida Walkers första blogginlägg ;)
juldagen, ja då var det dags.  Igår kom Carro, Milla och Elin hit vid tre-tiden.
jag var helt pepp redan vid ett och ville börja dricka då, men då fick lilla jag faktiskt
ta att vänta. kvällens planer : göra oss iordning hemma hos mig, förfest hos Mia,
förfest hos bröderna och sedan Mittis. vi ramlade dock in på en annan förfest innan
vi gick till Mittis.Vi hade tur också som kom till Mittis innan den långa kön bildades ;)
Jag ochCarro tog en shot direkt när vi kom in, nuclear blast, den innehåller
absint och tabasco,den var ganska stark och hade väldigt bra effekt! ;)
Här är lite bilder från kvällen i alla fall :D

Kropp mot kropp

Jag, Milla, Elin och carrohemma hos MiaChipsVi pussas lite :)påväg till den andra förfestenmys med bror

1. jag och carro leker "kropp mot kropp"  2. jag, milla, elin och carro innan vi ska ifrån mig. 3. Jag hemma hos mia. 4. Angelica, Carro och jag. 5. CHIPS, why not! 6. Jag och Milla pussar lite på Carro. 7. jag och Carro påväg till en förfest. 8. Jag och bror kramas lite.

Nu ska jag och Carro snart skjutsa Mamma, Pappa, Maria och Gun till Mittis så dom får ha lite roligt.
Tjiing.

Prissäkning.

Expert verkar ha gjort en sista-minuten-reklam där de har den hetaste prissäkningen. Ingen prissänkning där inte, det konstiga är att ALLA elektronikkedjor i år har den hetaste, största eller värsta mellandagsrean. Och det krävs ju ingen raketforskare för att veta att bara en kan vara störst.

Appropå rea, den ska jag och milla kolla in imorgon ute i birsta. Får väl se ifall eller snarare vad vi hittar! Och just det, det ryktas om att Frida tänker blogga också, japp, för jag såg minsann ett utkast här på bloggen ;)

Nu ska jag återvända till det taskiga TV-utbudet och min förkylning, Ciao.

// Lisa

Annandagen.

Förkyld.. Så in i helvete förkyld, sitter och snorar och hostar och halsen gör ont. Ett under att kunderna hör vad jag säger. Hur som helst, blev ingen utgång igår, den självklara festdagen. Kände mej trött och hängig och jobbar ju idag.

Glömde ju bort att berätta en sak. Mamma fick ett 3-våningskakfat av oss i julklapp, det enda hon ville ha konstigt nog. igår kom hon på att hon skulle "skruva till" det lite, vilket resulterar i en smäll och vips så var det ett 2-våningskakfat.. Jag kan inte låta bli  att se en gnutta humor i det hela.

Om en liten stund kommer hyresvärden att ringa så vi kan mötas upp och skriva kontrakt! Så jag hinner lägga en betalning också givetvis :) Nycklarna är mina i början utav nästa år, längtar!

Nä, nu ska jag väl fortsätta..

Julafton.


Faster Maria, Frida, Petter, Jag

Så är julafton över, börjar bli dags att sätta sig i bilen och dra till tåget. Jag ska ju jobba idag med nämligen. Just det, presenter ja; jag fick presentkort, pengar, choklad och lite annat smått och gott.
Det var trevligt :)

Nä, nu måste jag åka!
Hörs, PUSS ♥

Det börjar bli tråkigt..

Inget som håller en sysselsatt. Trodde aldrig jag skulle säga detta men kan någon snälla få problem med sin telefon så jag har något att göra!? Minuterna går så segt.. Jag har hunnit läsa alla bloggar jag kan komma på, varit in på alla hemsidor jag vet och ätit upp alla godisar jag hade. Jag har sett CSI, Dirty sexy money och Lock stock and two smoking barrels.

what to do, what to do, 1 timme 12 minuter och 32 sekunder kvar.

GOD JUL.


Nu sitter jag på jobbet, jobbar till 17 och då kommer frida och hämtar mej. Sedan blir det bilfärd hem till Ånge och julaftonskväll med familjen. Tills dess sitter jag och pratar i telefon ala kundtjänst. Ingen här har iaf fått ett samtal på en timme så dt lutar mot att det blir lite surfthechannel idag.

// Lisa

Världs-SM.

Igår hade vi julavslutning med innebandyn. Egentligen kanske man inte kan kalla det avslutning då vi  fortsätter träna varje måndag iaf :P Men okej, vi hade iaf en fjantträning, det var riktigt roligt! Jag provade bland annat att stå i mål, och ja, jag trodde inte att jag skulle vara riktigt så dålig.. haha. Var ett jäkla ståhej innan jag hittade något annorlunda att ha på mej men olle drog fram ett basketlinne (som nådde ner till knäna) som jag spelade i :P

Visst det var jättekul, men det klår fan inte incidenten i bilen på vägen hem! Skulle lifta med Madde och precis när hon gasar på så dras mitt säte hela vägen bakåt så långt det går, jag gapar och kippar efter andan och börjar sedan asgarva hela vägen ner till korsningen i stan. Det går inte att beskriva varför det var så jävla roligt.

Och just det, min kompis känner en kille som kom 24:a i Världs-SM. Sug på den ni.

// Lisa

En lång dag.

Imorse vid halv åtta gick jag och la mej, fullt förståeligt att jag inte var så pigg på att kliva upp vid 9 för att dra ut till birsta med Mamma, Pappa och Frida så det blev inte förrän halv 1 jag masade mej iväg. Direkt käk på max och sedan irrat runt på varenda affär och det enda jag egentligen köpte som var tänkt var två filmer och valde ut en julklapp till mej själv från frida, och just det, vi bytte julklappar med varann idag med, samma grej varje år, kan aldrig hålla oss tills julafton! Jag fick en tisha med texten: save water shower with a friend. klockrent.

Köpte databordet också och en datastol. Så skulle jag flytta in idag skulle jag ha en säng, ett databord och en datastol, nån som känner sig sugen att hälsa på? ;P haha.

Tror att alla jag känner har varit ute i birsta idag också i princip, hejat till höger och vänster. Mkt folk med andra ord. Även hittat en snowboard som är helt perfekt.

Nu blir det parlamentet och sedan Hart's war som går på TV400.

Nya möbler.

Jag skulle köpa sista julklappen igår, till min lillasyster. Det borde vara det absolut enklaste men istället kom jag hem med 2 tröjor till mej själv. Det är bra jobbat. Imorgon kommer dock lillasyster ner hit och vi ska trängas med alla andra människor som inte varit ute i god tid.

Tänkte även in en sväng på IKEA och köpa sakerna nedan, blir väl säkert ytterligare något också, en TV måste jag ju köpa. dyyyrt.



Idag är det innebandymatch i Höglunda, 14:30, Be there ;) mohaha.
FENI BANENI är hemma nu också och hon sitter i deta nu och lovar mig på msn att hon BARA ska heja på mej ;) Jaja, borde väl kila ner och ära frukost så man  orkar med sig.

// Lisa

Julklapp till mej själv..

Har samlat ihop poäng igen på gratisbio och har nu beställt ett presentkort på 500:- på Lagerhaus :) Passar inte det perfekt när jag fick lägenheten idag! Inflyttningen blir antagligen i början av januari men det är inte spikat än.



            

7 dagar kvar till jul.

Och hur mkt julstämning har man? Inte ett jävla dugg.
I år kommer jag inte fira julen hemma. Kommer visserligen hem en sväng på kvällen och åker sedan på juldagen igen. Min jul spenderas på mitt kära jobb i år. Däremot verkar det som att en nyårsfest ser ut som en möjlighet. Frida, ska vi köra på vår idé eller? ;)


The shit of julstämning.

Ifall någon bara slagit ihjäl mej innan.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

Jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta, men det är ju lite trevligare att skratta så jag kör på det.

This one is for you.

trodde ni skulle slippa allt jävla tjöt om vad lägenhet heter på denna blogg men icke! Jag sitter inte och väntar på att folk ska ringa mej, no no. Vill man något så är det bara att plocka upp luren, fick bekräftat att lägenheten är min ifall jag vill ha den, igen. Detaljer ska jag ringa om imorgon. YES.

och appropå att plocka upp luren, det är en sak man kan lita på att min lillasyster ALDRIG gör. Ring mej darling för helvete. Sen får man upp "samtal väntar hos motpart", carro tror att det är "döörtytalk" med M. vad tror ni?


They'll never know it's me.



HAHA XD

Nej, jag körde fast.

Jag tänkte bara passa på att säga hej till alla som faktiskt hittat sig hit, så hej.

Igår tog det 1 timme att ta sig till förfesten med bil, 30 minuter på gården då vi kört ner i en snödriva. Under den tiden hann jag bygga en snölykta, ha snöbollskrig med brorsan, sitta i bilen och ta bilder på olle och bror som skottade och samtidigt asgarva åt hela grejen.

Men snö är bra, då kan man åka pulka, typ.



Ett tips; Sänk volymen lite om ni inte gillar min vackra och gälla stämma.

Vi börjar med att reda ut..



..vem som är vem. Frida till vänster, Lisa till höger.
Bilden är för övrigt sen 2006.


RSS 2.0