Hakuna matata.



Carro:
- Ska vi köra att vi inte säger replikerna?
 Fast sångerna får vi sjunga med i?
Lisa:
- Mm.

Sen har jag även filmat när carro sjunger "gräv en tunnel", den videon ska jag minsann använda till min fördel någon gång ;) mohaha. Jag har sett den här filmen pinsamt många gånger och carro har sett den ännu fler. 

Annars då? Vi har käkat BJ och druckit cola. Snart ska vi se legally blonde som går på trean, jag råkade somna lite smått framför TVn just också.

Ska bli skönt att somna på riktigt sen.
Godnatt ♥

Lördag.

Det blev visst inte en sån lyckad nykter utgång igår, jag råkade dricka lite och lite till och ytterligare lite och ja. Men jag var hemma innan halv 3 som jag lovat mej själv iaf! Ska snart dra iväg på jobbet och jobba till klockan 18. En cola skulle sitta fint. Later lovers ♥

Lite text och en gammal bild.

Varför känns det skönt med fredag trots att jag jobbar hela helgen? skumt. Ikväll blir det iaf trevligt, jag och Anna ska snart till Anette :) själv blir jag nog nykter men kan ju se till att supa ner dom andra två. Låter som en bra plan.

Nu på eftermiddagen har jag bland annat lagat fläskpannkaka, och ni skulle ha sett, fy fan. Ibland bevisar jag bara för mej själv att jag verkligen inte kan vissa saker, men det är ju aldrig för sent att lära sig :P laga mat är nog inte min starka sida, var ju så kräsen när jag var liten så ville vill aldrig lära mig. Måste däremot tillägga att den var god, men såg för jävlig ut.

Nu kikar jag på OTH och har fixat mej lite inför kvällen.
PUSS ♥


wey.

Jag vet en tjej som fick 100% fast anställning idag! Skönt att äntligen vara garanterad full tid och inte bara 50% måste jag säga :) Blir tyvärr inget större firande, men förslag mottages gärna.

'It sounds so damn good.

Ingen kan väl ha undgått spela-in-en-sjunga-i-duschen-video-och-vinn-ett-badrum-reklamen? Sista datum att tävla är 30/4 och jag ska givetvis skicka in ett bidrag :P Men nu när jag börjat planera så vet jag inte ifall mitt badrum är stort nog? hmm, någon som vill låna ut sitt badrum någon timme annars för en filminspelning!? Erika har iaf ställt upp på att filma och jag har själv anmält mej till att göra bort mej riktigt rejält ;) Inte för att jag direkt har så stor användning för ett nytt badrum eftersom jag bor i hyresrätt men det är ju en kul grej.

För övrigt så har jag precis klivit upp, börjar ju 12 idag och innan jobbet måste jag in på clas ohlsson en sväng, ska köpa lampa till toan, den dog igår och även en liten hylla till toan.

nu ska jag ta och klä på mej och fixa mej lite sen blir det frukost and then I'm out of here. Puss ♥

I forgot..

Jag och Erika har ju ägnat en kategori på våra bloggar där vi ska skriva så fort vi provar något tillsammans, denna vecka var det badminton, jag kör lite copycat ;P

Aktivitet: Badminton
Var? Skönsmons skola
När? Måndagen 23/2, kl. 20.00-21.00
Vilka? Jag, Erika, Jacob & Adam

Anlände till Skönsmons skolan gymnastiksal, påminde en aning om hallen i Östavall där jag gick när jag var liten, dvs en pluttig hall. Men lagom då det är badminton som står på schemat. Vi började med att värma upp och här måste jag ta och citera Erika: "Vi ser en tydlig skillnad i klass mellan oss damer och herrarna, egentligen handlar det mest om styrka. Vi går efter ljudet och inser att de får till slag som vi bara kan drömma om med våra damigt klena armar."

Började med tjejerna mot killarna, enligt mej och Erika så vann vi nog, det är då räknat i hur ofta man var på golvet, snygga poser osv, dvs stilpoäng. Det var en ganska soft match men när grabbarna sedan spelade mot varann så blev det lite tuffare, wonder why? kanske det tyckte det var lite viktigare att vinna? ;P haha.

Hur som helst så var det rätt så jobbigt och jag var uppvärmd och klar när jag kom till innnebandyträningen en kvart efter! Skulle det bli lite spel någon mer gång så är jag definitivt på :) Och denna möjliga nästa gång följer kameran isf med.

betyg: MVG


Hard work work.

Så sitter jag på jobbet, har varit rätt så lungt idag fram tills nu och då hade jag passande nog rast. Började ju inte förrän 14 idag så jag och Anna gick en sväng på stan. Planen var att hitta ett par mjukisar, de jag kollat på häromdagen var slut! och de gråa som är exakt såna jag har var också helt slut i min storlek. Hittade till slut ett par iaf som jag tänkt bo i den närmsta tiden då dom är hur sköna som helst.

Vi var på Donken också :P haha. Inte igår. Det var så mkt folk på baugetterian och vi orkade inte vänta! Jobbar tills 23 ikväll, lite drygt men jag har iaf sovmorgon tills klockan 12 imorgon :) Hoppas på att frida eller carro eller vem som helst har vägarna förbi Ånge och Sundsvall i helgen så jag kan få min kamera! Hörde att den var väldigt bra iaf, lovande.

Nä, nu börjar rasten lida mot sitt slut.
Vi hörs lite senare ikväll ♥

Tisdag.

Så sitter jag här och äter middag, stuvade makaroner och korv. Jo jag vet vad klockan är men vet ni hur hungrig jag är? nä, just det. Jag blir ju bortskämd när jag bor med den som är världsbäst på just stuvade makaroner, nämlien moi.

Hade lite smått lust att spy på telia förut då min kamera fortfarande inte kommit, ringde hem till mamma och den hade visst kommit dit (!?) okej att jag är folkbokförd där men alla andra saker har de skickat hit ju :P Nu vill jag bara hosta lite lätt på dom.

Nä, nu ska jag käkaupp det sista och se på OTH.
Goodnight ♥

Pictures of you, pictures of me.

Jag kan inte sluta skratta, det går inte. Ingen kan förstå hur roliga bilder jag har på datan, knäppa filmer och bilder som vi spelat in/tagit för vääldigt länge sedan! :D Inget lyfter en dag som detta. Iaf, eftersom Frida ALDRIG bloggar här så tänkte jag lägga ut bilder på henne och mej årsvis eftersom jag vet att hon inte gillar det och ja, hon får väl ge igen och publicera nåt då :P mohaha.

1999
En bild på frida, 9 år.


2002
Under en semester på Gotland.


2004
När vi cyklade till Sundsvall, Frida gnällde som ett as redan i Nedansjö men vi tog oss fra iaf, är ungefär 12 mil.


2005
Fråga inte.


2006
Jag fick åka ambulanshelikopter, varslutet av 1an och början av tvåan på gymnasiet. Finns inte så mkt bilder på mej och Frida tillsammans då jag mest var i sundsvall.


2007
Fjällen.


Nu ska jag återvända till One tree hill ♥
Fast innan jag börjar jobba 17:30 ska jag nog hinna med att fika en semla, fettisdagen, kanelbullens dag, det är dagr värda att firas! ciao.

// Lisa


En händelserik afton.

Så var måndagen över, idag har jag egentligen inte gjort så mycket förrän kring 17-tiden då jag mötte upp Erika. Vi gick hit hem och satt och snackade skit. Sedan var det iväg på visning av lägenhet och efter det så drog vi till Skönsmons skola där vi skulle spela badminton, det var riktigt roligt men kom inte ihåg att det var rätt så jobbigt. Det var iaf Jag, Erika, Jacob och Adam som spelade. Är lätt på ifall det skulle bli något igen :)

Sedan bar det av till innebandyträningen, den gick väl bra som vanligt och allt var i sin ordning tills när vi sitter i bilen på väg hem och får ett samtal från Anna som är kvar på parkeringen för att hennes bil inte startar. Slutade med bogsering och ett tag hade vi även en polisbil efter oss :P Det var mitt i allt elände med bilen (vad det nu är) riktigt roligt. Och något har iaf körkortsboken lärt mej: Minuspol mot kaross ;)

Nä ni, nu ska jag ta en snabbdusch och sedan hoppa i säng!
Later lovers ♥

L.

Så är hela denna dagen över också, imorgon är jag ledig, skönt! Ska träffa Erika något på dagen tror jag och har inget annat inplanerat heller förrän på kvällen. Då blir det först Badminton och sen direkt efter är det träning :) 

Idag har jag lyckats tvätta nästan allt jag äger och städat överallt. Däremot har jag dragit runt med massa saker så jag måste nog dammsuga igen :P Är obeskrivligt hur mysigt det ska bli att krypa ner i nybäddade sängen sen! Var ju även till Lina en sväng, färgade hår och skruvade handtag.

Vad jag ska göra nu återstår att se, en film eller någon serie låter som en bra ide. Och lite varm oboy till det ;) På återseende mina vänner ♥

Godmorgon.

Jag är uppe tidigt i vanlig ordning, idag vaknade jag tjugo i nio och var redan 35 minuter senare i tvättstugan och la in de 2 första maskinerna, det kommer bli en produktiv söndag det här, för en gångs skull..

Igår vart det en heldag med Lina, vi var först ut på birsta och jag fick med mej lite grejer hem från Monki, Cubus och givetvis Ikea! Sedan åkte vi hem till mej och jag insåg att jag hade en väldigt försenad film!! trodde det skulle kunna bli dyrt men vad vet jag, har aldrig varit försenad med en film, blev bara 40 spänn iaf. Efter det händlade vi mat och vi åt en god sallad med vitlöksbröd. Sedan blev det lite slötittande på TV och Lina fixade mitt toaletthandtag :P haha. Skulle egentligen ha färgat håret också men det ska vi göra idag istället hemma hos Lina. Ska dra dit så fort jag är klar med tvätten.

Utsåg även min blivande soffa igår på Ikea:


Nä, nu ska jag städa garderoben och stöka på med tvätten.
Later lovers ♥

Lördag.

Kom hem från Skönsbergshallen för inte så länge sen, matchen blev oavgjord.. tråkigt. Tyckte vi var värda 3 poäng och på så sätt känns det lite som en förlust. Resten av dagen ska spenderas med Lina, först Birsta och sen tänkte vi laga mat och hitta på något mer! Det var verkligen inte igår :) Får se ifall det blir här eller hemma hos Lina. Har ju för övrigt inte sett linas lägenhet sen vi var där och hjälpte till lite vid flytten :P är nog dags nu.




Petter, jag, Frida och Anna.

Ursäkta kvaliten men som ni ser så tar jag kort på ett kort.
Jag förstår fortfarande inte hur dom orkade med oss fyra!?

Fredag.

Idag har jag varit så sjukt trött, tog mej knappt upp imorse och kunde knappt sitta upprätt på jobbet. Vet inte vad som flugit i mej!? var inte förrän 16-tiden som jag vaknade till ordentligt och jag har inte en aning om varför! Sov relativt bra, blev en 7-8 timmar och åt frukost.. hmm.

Efter jobbet gick jag hem till Anna och sedan for vi och köpte mat och sedan hem till Anna för att käka och sedan se på Lets dance och äta chips. Anna visade även Speeddate på facebook, mkt skratt till det vill jag lova :P haha.

Imorgon blir det match kl 10:00 i Skönsberg så jag ska sova snart så jag orkar med mej! Imorgon kväll har jag inga planer alls, men förhoppningsvis händer det väl något, jag orkar inte gå ut iaf.

Puss, Godnatt ♥

Lite Bilder.




kan tyvärr inte få så mkt bättre bilder på lägenheten förrän kameran kommit då min mobil inte har blixt. Jag är väldigt nöjd med hallen i alla fall :) fint va?

// Lisa

Torsdag.

Idag fyller min broder år! Hipp hipp hurrej..






Redan torsdag!? det känns som tisdag! Har just varit och hämtat mitt paket från H&M, vet inte vad jag kommer behålla. lite grejer åker nog tillbaka, får se. Sedan hade jag även fått ett paket i min postbox också, jag var helt övertygad om att det var min kamera från Telia men istället var det ett paket med Listerines nya munsköjl som jag ska dela ut till folk och höra vad dom tycker typ :P



En grej jag tänkte på också, jag hade rätt så svårt att få ut paketet ur facket och det var ju när jag öppnat med min nyckel. Det var en omöjlighet att detta gått genom det lilla facket vilket borde betyda att brevbäraren alltså har nycklar till våra postfack? Visst, det gör inte mej nåt men om man tänker efter hur många såna fack det finns i sundsvall så bör det ju nästan vara lika många nycklar ute bland våra brevbärare :P haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Pirate Bay-rättegången.
Det är underhållande då de flesta inte sitter på samma tekniska kompetens som de åtalade och 9 frågor av 10 är om tekniken.


Ska städa lite till det!
Later Lovers ♥

H&M.



Idag startades försäljningen utav H&M HOME, det finns faktiskt rätt så mkt fint! Synd bara att jag precis beställt därifrån! Här kommer ett litet smakprov.




Mattan med tegeltryck funderar jag starkt på! och kuddarna såklart :)

Idag ska jag hämta ut mitt paket från H&M som anlände idag och hoppas även att kameran kommer snart. Börjar inte jobba förrän 16 idag och det är ju helt sämst! jag vaknade 8:45.. Har iaf klämt i mej frukost och fram tills jag börjar så ska jag inte göra ett skit ;P bara lata mej.

Later lovers ♥

Onsdag redan.

Vaknar inte 100% frisk idag, usch hur det känns i min hals. Tack och lov hinner jag ju vakna till innan jag börjar jobbet klockan 14:00 men man vet ju att sånt här är värst morgon och kväll så får väl se hur det går att sitta i telefon framåt 23:00 när jag slutar.

Fick tummen ur och ringde Telia idag också om kameran, men dom hade redan skickat den (!?) inte mej emot alls men av svaret på fairshopping att döma så var detta något som vi skulle kolla närmre på, och eftersom jag hade både det ena och andra att säga så var det no problems! Eller så kanske dom såg vad de jag pratat med på kundtjänst sagt? Verkligen bra service iaf, tog 15 sekunder att komma till deras växel, uppgav namnet på den jag skulle prata med och efter 30 sekunder hade jag honom på tråden! :) och kameran skulle anlända denna vecka.

Har hittat igen en skiva med bilder sist jag var hem, dessvärre går den inte att öppna på min dator. På skivan står det: Annas, Festbilder 07 & 08, innebandy, fjällen mm. Dvs, allt som fanns på min bärbara som var värt att spara! jag måste prova på en annan dator, jag måste ha dom här bilderna!! :D

Håller på att trixa med designen här på bloggen men orkade inte göra klart igår, kanske ska ta ett ryck med det nu? ja, det blir bra det.

Later lovers ♥

Tisdag.

Okej, nu ska jag inte låta er hållas längre, jag klarade teorin. Däremot så är det en som tror att ajg inte gjorde det ;P Caroline Margareta Leek. Jag kunde inte låta bli att dryga, fast tanken var att det skulle gå ännu längre, men men. Carro spelade inte med som jag och Frida hade planerat.



3/4 av den drygaste syskonskaran. Däremot så hade Anna nästan tappat lite humor sist hon var hem :P det ska jag åtgärda till sommaren ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt firande:


Gissningslek.

Teoriprov idag, vilka tror att jag klarade det!?


Måndag.

Jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen i morse, men efter en mycket noggrann undersökning så mådde jag både psykiskt och fysiskt bra och hade därmed inget annat val än att kliva upp. Dagen på jobbet rullade på i en jäkla takt, tack och lov. Direkt hem och har röjt undan lite här, är inte riktigt färdig än men det är rätt så jobbigt att fokusera på att plugga när det såg ut som det gjorde.
Sen har jag fastnat i pirate bay-debatten också.

Har precis kastat i mej middag, gjorde för övrigt ris till ett helt jävla kompani, men det blir fint med några matlådor. Och ja, nu ska jag repetera och repetera och älta teori i mitt huvud resten av kvällen. Innebandyträningen var jag tvungen att avstå ifrån denna afton tyvärr. Imorgon tänkte jag hinna med ett pass på ego i stället.



Och gud vilka fyndi

Lördag.

Blev visst lite hårt igår. oj då. Så idag har jag inte lyft ett finger, har bara legat och degat och orkade inte pallra mej iväg och träna heller. Igår var det roligt iaf :)

Matchen igår ja, den vann vi :) yey! Blev 1 mål för mej också, slutresultatet: 5-1. Fast jag hade utlovat 2 mål till mina två fans på läktaren men dom fick dela.

Bäst igår:
C: vad gör du?
L: I'm doing my make up.
C: Jaha, I'm doing my computer.

Råkade zappa förbi programmet Sveriges värsta bilförare förut och blir man rädd eller vad!? Hur kan det ens finnas människor som kör så jävla dåligt? och hur lyckades de klara uppkörningen? Kellogspaket? Just det, jag har ju för övrigt teoriprov snart så det enda vettiga jag gjort idag är nog att plugga till det.

Nä, tror jag ska inta position framför TVn igen. Jag vill ju inte att det ska vara kallt så jag måste värma upp platsen igen, icke. Puss ♥

Match.

Så ska jag strax iväg på match, tåget var över 40 minuter sent så mina planer på att hinna med allt här hemma gick ju åt helvete, och jag skulle handla också men det har jag inte hunit med. Får springa på OK sen kanske. Matchen börjar 18 och vi ska ut efter, kommer bli tight det här.

Ajja, nu är jag jävligt pepp för att spela iaf! har laddat med musik hela tågresan. Stena kommer och hämtar mej om en kvart så jag måste plocka ihop det sista och springa och köpa en banan eller nåt. Och just det, idag kommer Erika för att spana in mej på matchen.

Sen är det ju alla hjärtans dag idag också, jag vill inte klanka ner på den dagen men den är inte särkilt speciell för mej. Dock vill jag inte låta som en bitter singel så jag ska inte klaga mer på det ;P Men det känns som att jag känner inte mer kärlek för någon bara för att det råkar vara den 14/2.

Nu måste jag dra!
Wish me luck ;)

Fredag.

Gud vad skönt med fredag! Åkte ju hem till Ånge igår så jag har varit och hälsat på Mormor och varit på körskolan. Idag så har vi ätit hos Farmor och Farfar och har precis käkat massa gosaker här hemma med ;) Nu är jag proppmätt.

Imorgon åker jag tillbaka till Sundsvall igen, ska ju spela innebandy ute i Timrå och sedan blir det utgång. Dock har ju alla bangat så det kanske slutar med att bara jag och Anna sitter där!? haha ;P Vi får väl se.. brukar alltid lösa sig.

Sen så fick jag ett mail från Telia förut då jag undrade vart min kamera tagit vägen, då får jag reda på att jag minsann inte alls skulle få någon kamera (!?) jaha, blir så jävla less då jag blivit lovad en utav butiken och de jag pratat med på kundtjänst. Mailet tog telia 5 dagar på sig att besvara men när jag skriver på fairshopping.se så svarar telia efter 1 timme vilket är lite ologiskt. Väldigt bra sida för övrigt där man kan läsa om de flesta företagen.

Sen ska ni även få två bilder på Mej och Frida på Julafton som jag hittade på den här datan.





Nä uscha vad trött jag är..
Puss och Godnatt ♥


Dagens klurifax fråga!



Vem döljer sig bakom kexchokladen?

Vinn riktigt fina priser!

Hej och hå!

Spotify.



Det här är hemma hos Peter och Petter, jag kommer hit och visar dom vart guldkornen i spotify hittas, ett utav dom kan ni ju se ovan. Det är ju Israeli Popular Hits som är musik. the shit helt enkelt.

Sen kan ni väl lägga märke till vad som står i detövre vänstra hörnet? Af ugglas, då förstår ni kanske att dom behöver vägledning.

Sämst.

 Jag var beredd på skratt, och vad får man? inte mkt till skratt iaf, jag var helt säker på att jag skulle älska den här filmen och tycka den var precis lika rolig som Date Movie när den kom.. Tji fick man.

Handlar kort och gott om ett gäng ungdomar som är mitt i ett meteroitregn och det är jordbävning och världen komemr gå under. Varvat med massa skämt varav 90% är kassa. Vilken besvikelse.

Inget jag reommenderar. Fast något skratt blev det ju men nja.. räcker inte hela vägen. Låten i slutet av filmen är bäst! så ni som tänkte hyra denna kan ju spola fram :)


Disaster var namnet..


Onsdag.

Body pump, vad ska jag säga? Kommer ha sån sjuk träningsvärk imorgon då vissa delar var vääldigt jobbiga. Sen ljög jag även för er när jag sa att jag skulle träna varje dag denna vecka för det går inte, imorgon ska jag hem till mamma och pappa en sväng och kommer inte tillbaka förrän lördag och då är det ju match, sedan blir det antagligen utgång :) Och Erika och hennes jacob ska komma och kika, snällt att jag planerar åt dom på alla hjärtans dag va? ;P haha

Nu har jag precis gjort matlåda tills imorgon och har även lyckats städa lite, yey; det ser inte ut som ett helvete här längre. Imorgon jobbar jag mellan 7-15 så jag ska nog sova snart, bara se Raw comedy club först. Nu ska jag nog packa ner Teoriboken så jag inte glömmer den.

Ha en bra helg ♥ 


Äntligen.

Fick ett sms som gjorde denna sega dag så jäkla mkt bättre, dom är färdiga med min telefon!! :D Hinner ju däremot inte hämta den idag men imorgon! Jaja, nu är det bara ca 2 timmars jobb kvar. Dagens träning blir body pump och jag har en sån djävulsk träningsvärk sedan igår! Men hoppas det går bra ändå.



Sen har Erika planer på att sälja mej för kameler :O

HAHA'

En artikel på aftonbladet om vad vi gör på toaletten, prata i telefon och skicka sms. Hittade en rolig läsarkommentar:

"Shit happens. Nackdelen med att snacka i mob överallt?. Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toabåset bredvid som sa: - Hej, hur mår du? Jag är inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten, men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade: - Jo då, jag mår väl bra? Och den andra killen svarade: - Vad gör du för någonting då? Vad var det där för någon dum fråga tänkte jag men svarade: - Jo, jag är ute och åker med bilen lite? Det enda jag har i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå därifrån, när jag hör att mannen i båset bredvid ställer en ny fråga. - Kan jag komma över till dig sen? Hmm, tänkte jag, det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarar jag ändå: - Njae, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag? Då hör jag killen bredvid nervöst säga: - Du, kan jag ringa upp dig senare? Det är någon idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dig."

Chokladdoppadeskumtomtisar.

Erika ringde mig förut idag, innan hon hade sagt vad det gällde så kunde jag höra på hennes röst att detta var något bra. Sedan kom avslöjandet att hon skulle komma förbi med godis, och inte vilket godis som helst utan skumtomtar och granar doppade i choklad! Det var ingen liten förpackning heller, no no. både blandade naturella och jordgubb :) Tack Erika!



Efter febrilt googlande efter en chokladdoppad skumtomte så gav jag upp. Däremot kan ni väl prova söka på "chokladdoppad skumtomte" och se på andra bilden, Who, me? HAHA ;)

Nä, snart kommer Carro hit, ska möta upp henne alldeles strax.
Later lovers ♥

Blondinbellas bloppis.



två djurrättsaktivister överraskade blondinbella med en present under helgens "bloppis" som var i Stockholm och ja, filmen får väl tala för sig själv. Min personliga kommentar håller jag på ett tag.

// Lisa

Tårta på tårta.

Så är det snart dags att åka iväg på innebandyträning! Ska bli roligt, känns som att det var längesen nu :S iofs var det ju förra veckan men det känns som att det kommer vara extra roligt idag.

Efter jobbet förut så var jag och Emelie och tränade på ego, körde lite allt möjligt men ganska lugnt eftersom, precis som jag skrev, det är innebandyträning också. Efter det blev det bara hem och laga mat och sedan sitta här en liten stund. Färga håret hann jag inte med, det får bli imorgon, jag är iaf sjukt nöjd med själva "basfärgen" eller vad man ska säga :) Bild på det får vänta.



Nu ska jag byta om och packa lite och så!
Ha en trevlig kväll allahopa ♥

...

Det här är anledningen till att jag INTE ser något som helst nöje i Guitar Hero:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4343780.ab

Måndag.

Så är halva dagen avklarad. Har precis ätit och njuter av den sista stunden av lunchen. Försökte ringa telia och det där andra företaget men det var för lång kö så jag hade inte tid att vänta..

Imorse var det så otroligt skönt att ligga i sängen men efter att ha snoozat ett X antal gånger så klev jag faktiskt upp och hann i tid. Ikväll blir det träning, drygt att det är så sent eftersom jag börjar klockan 7 imorgon! Denna vecka blir det iaf träning på ego, VARJE DAG. Nästa säsong ska jag ha en kondition som heter duga, som den var innan all skit med halsen började.

Det var allt.

There's a melody that plays in my head all the time.

Så är bloggen fucked up, I did it. Anna tror jag ska få den stora äran att ta över ;) hehe. Just nu sitter jag bara här och funderar på att lägga mej framför TVn istället tills jag somnar. Har sett på gossip girl, färgat håret ikväll också och ska slinga imorgon. blev mycket bättre nu men det är lite färg kvar i pannan och slingorna gör jag imorogn innan träningen :)

Och alldeles nyss drog dom 40 spänn till ifrån min mobil! gaah. Jag har mailat dom men ska ringa imorgon också, annars lär det ju knappast bli något gjort. Annars är det ju bara att byta nummer, vilket jag iofs skulle göra iaf, jag har ju ett kanonnummer på lager vet ni. Har även mailat Telia om min kamera, skicka den.

Grattis, här kommer några bilder




jag och du
du och jag.


Utmanad...

...av Emelie.

- Gå in i mappen "Mina bilder"
- Gå in i den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden.
- Visa bilden på bloggen, och skriv några meningar om den.
- Invitera sex stycken nya att vara med i utmaningen.
- Länka till dem, och låt dom veta att de är utmanade. 



Jag hade inte kunnat få en tråkigare bild, och vad ska jag skriva om den? Ja, här försökte jag få en bra bild på mina hörlurar, typ. Sämst. Bara därför ändrar jag reglerna i utmaningen, man ska även visa 3 bilder som bringar lite skratt, för mej alltså. Dom här bilderna får man alltså plocka vart som helst ifrån ;)



Dom jag utmanar:
Erika
Anna W
Anna E
Carro L
Carro B


och och och..

Min lillsyster såklart ;)

Söndag morgon

damn vad trött jag är, helt sjukt. Och jag har suttit här i hela 11 minuter i skrivande stund utan ett enda samtal, vilket iofs är rätt skönt :) Idag har brudarna match, jag kommer hålla tummarna vid 12:30, synd att jag inte kan vara med själv bara, men nästa helg då blir det!

Just det, hårfärgen ja. Jag blev rätt så nöjd men måste nog lägga i lite mera slingor då jag inte fick den Orangea tonen jag ville, men men. Anna hjälpte mej iaf lite igår och var hos mej tills hon skulle iväg och jobba :)

Melodifestivalen såg vi också, tusan vad värdelöst. Det var ju bra när man var mindre! Och förra året då det var en grym programledare och bra pausunderhållning. Petra Mede håller inte måttet och har mycket att leva upp till.

Var skitsvårt att somna igår, låg och vred och vände på mej som ett jävla as, tyckte att där var det lite varmt och där var det lite kallt och det var ett jäkla gnäll. Kommer vara död ikväll.

Undra just vad mer för skräp jag kan slänga ur mej idag? hmm, kanske man ska ta historien om när mamma, pappa och Frida hade en bil som följde efter dom och kastade grejer på den så att den nu är på service? Och när jag nu berättar att det var i Wiskan så behöver ni ju inte ens höja på ögonbrynet.

Tjing ♥

UPDATE 08:13: Just det! jag har en hemlis som jag inte tänker berätta för er på aslänge. Det var bara det.

Det bästa jag gjort eller mitt värsta misstag? We'll see ;)

Jag ska färga håret idag och eftersom jag inte kunde bestämma mig ifall det skulle vara blont eller mörkt så valde jag mahogny-färgat men en orange ton, tror det kommer att passa mitt pigment. Det är iaf vad jag gör senare ikväll :)

Just det, glömde ju att berätta vilken tid jag vaknade i morse: 06:53, började jobba 07:00 och var på plats 07:02, suck on tha ;P Sen att jag inte kom in var ju en annan sak.

Bilder kommer.


Förmedlade tjänster.

2 veckor i rad har det dragits 40:- från min telefon utan att jag vet varför. Fattar ju givetvis att det är en prenumerationstjänst då jag stöter på det dagligen inom jobbet. Eftersom jag haft min crappy jävla skitlånetelefon så har jag ju inte fått något till min mobil men idag fick jag det när jag lånat annas. Jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta!?

Deras kundtjänst har inte öppet förrän på måndag heller.
Angående frågan, jag tror jag skrattar.


Lördag.

På jobbet, tog mig inte in imorse då kortläsaren vägrade acceptera mitt kort, och vem ringer man då? Jo, Telenor kundtjänst i en annan stad för att få lite hjälp ;) haha. Löste sig till slut iaf.

Har hunnit med att kolla lite inredningsbloggar nu på morgonen och jag blir verkligen inspirerad att göra min lägenhet till något alldeles extra! Här ska ni få lite länkar:

http://roomservice.blogg.se/
http://wohnhaus.blogg.se/
http://ljuvligthemma.blogspot.com/
http://ellasinspiration.blogg.se/
http://magdalenashem.blogspot.com/



Ljuvligt söta detaljer!
Bilden är lånad från: http://ellasinspiration.blogg.se/

För somliga; Äntligen helg.

Så är man hemma efter en heldag, Jobbade ju som sagt till 20 och efter det gick jag direkt hem till Fanny där alla redan var på plats; Fanny, Anna O, Anna E, Carro och Lotta. Och det var så roligt att se Annas mage som hade växt :) Fast det var ju givetvis ännu trevligare att träffa henne! kanske lät lite fel :P Sen var det ju år sen man såg Fanny också så det vart trevligt trevligt. Dock mycket otrevliga men intressanta diskussioner och skitsnack.

En trevlig kväll helt enkelt! Nu ska jag nog ta och sova tror jag. Ska jobba 07:00 sharp, och vad jag ska ha som matlåda imorgon är fortfarande ett mysterium. Godnatt ♥

Nya skor från H&M.



Hann få tag i ett par rosa, dock kommer de ju inte levereras förrän läänge. Köpte alla 3 paren, 98:-/par. längtar till våren nu!

The good old days.


Jag, Carro och Lina.

Hittade denna bild på Carros blogg.
Just nu försöker jag fundera på när detta kan ha varit. 16 år? 17 år? Träslaget ska det tydligen ha varit iaf.

Jaja. nu ska jag snart kila iväg på jobbet! När jag slutar vid 20 ska jag hem till Fanny en sväng! HOn har ju kommit hem från Umeå nu :D tråkigt bara att hon alltid prickar in helgerna då jag jobbar, men vi ska nog hinna ses iaf :) Så det blir ingen träning idag.

Tjing ♥

Do I look like I sell drugs?

Pratade precis med syster på andra sidan jorden.

Det är så roligt för hon håller precis på att lära dave lite svenska, då jag föreslår lite fraser (såna som kan vara bra då han kommer och hälsar på): Jag vill ha droger, du är bäst osv. Det låter kanske inte så kul men jag dog flera gånger av skratt. Mohaha, gud vad jag ska lära honom att säga dumheter när han kommer till Sverige ;P 

Torsdag.

Idag har jag varit med Erika, var först här ett tag och sedan gick vi på stan. Fick sms från Expert att min MP3 hade kommit också, lycka. Köpte inget speciellt utan mest småsaker som diadem, vantar och body lotion. Och kanske det viktigaste; Toapapper.

Erika: Men där då? (pekar)
Lisa: Ja, Serla. Då får man ju mer på rullen också.



Var och fikade också på tant Anci och fröken Sara (visst hette det så!?) Skit samma, jag hade hört mkt gott om det placet, men inte så imponerad, jag och erika lekte café-recensenter.

+
Det var mysigt inrett
Inte så hög ljudnivå
Goda toast
Fräsch toalett
Trevligt sällskap


-
Ingen Cola
Ingen smak på pastarätten
Inte värt det man betalade
Fick vänta en evighet
2 sjukt stört störande tjejer vid bordet brevid


Slutbetyg: 2,5 / 5

Annars händer inte så mkt, jag väntar mest på att MP2n ska ladda färdigt så jag kan kila iväg på Ego, tänkte bara springa gå, springa och köra på den där grejen jag inte vet vad det heter, typ som en trappmaskin fast man använder händerna? :P haha, ja den iaf. Ska nog bara ta och äta lite först.

Later lovers ♥

Onsdag.

Så har dagen gått i ett svep, skönt. Inte för att jag har så mkt att längta till då jag jobbar hela helgen men ändå. Idag efter jobbet blev det träning och sedan hem, har fortfarande inte lagat mat men tänkte ta något nu och sen lägga mej och se på TV. Vore trevligt ifall min MP3 ville anlända snart, träna själv till radio är ingen hit. jaja, 2-5 dagar skulle det ju ta och det har ju bara gått 1½.

Imorgon ska jag träffa Erika, det var år och dar sen sist kan jag lova! :) Får väl se vad vi kan tänkas hitta på med.



Bjuder även på denna underbara låt: Kings of Leon - Use somebody


God morgon.

börjar inte förrän 11:30 idag, lagom tid tycker jag :) Efter jobbet blir det träning på ego, tror bara att jag ska springa lite, har inget pass inbokat eller så. Synd bara att jag inte har någon MP3 för tillfället, vad ska jag då ha mina grymma lurar till? Ajja, det är en på väg iaf.

Annars då? Jo, jag har röjt undan en del nu på morgonen, men det är lite kvar som jag tänkte fixa innan jag går till jobbet. Måste kirra matlåda också så det är väl lika bra to get to it. Men först ska ni få en bild som är tagen första dagen på gymnasiet, posen gör mej lite rädd. haha.



HEJDOOO ♥

As you wish.



Olle här har du en bild iaf, iofs ser man ju bara bordet och 2 fönster men resten får jag ta när min digitalkamera anländer ;) Och nej, det är inte jag som har lagt in den smaklösa "ramen" utan det är min mamma som går någon kurs och precis lärt sig detta.

Ser ni mina snygga pyjamasbrallor för övrigt?

// Lisa

"Oh, happy day"

Idag är en bra dag, hittills alltså (Man ska ju inte ta ut i förskott att hela dagen är kanon, mitt horoskop informerade om att det skulle bli en långtråkig dag och att jag skulle vara rastlös) I alla fall, internet, Tv och telefon fungerar som det ska, tog dock ett tag innan jag hittade koden till TVn, har fått över 50 papper från Telia, helt sjukt.

Jaja, ska väl fixa lite grejer på internetbanken nu.
TJING ♥

Helgen.

Så är det måndag igen, Helgerna går alldeles för snabbt!
Vart ju utgång i lördags och det var verkligen hur kul som helst :) Behöver väl inte säga så mkt mer, tråkigt att min kamera inte kommit bara för det blir ju inga bilder.

Och Imorgon får jag mitt internet och mina TV-kanaler! nice. Något som inte är riktigt lika nice är sms jag får till min telefon om att jag beställt saker :S dom har nu dragit 40 spänn 2 gånger! och jag får ingenting skickat till telefonen utan det står bara att det är något jag beställt den 25/1, undra just vad det är!? Måste ringa och kolla det. Men jag hade ju ändå tänkt byta nummer så det gör ju inget..

Sitter för övrigt på jobbet nu, börjar klockan 11 men tänkte att jag skulle hinna med att kolla mailen och uppdatera lite här innan. igår kom mamma, pappa och lillasyster på middag hos mej, det blev tacos. MUMS. Med sig hade de min vikvägg! Fick även en inflyttningspresent; 2 dukar och ett ljhus + ljusfat. Blev fint i fönstret det.

Later lovers ♥

RSS 2.0