I quit!

Eftersom frida inte vill är det ingen mening att ha den här längre. så frida, nu gör jag slut med dej och flyttar hem igen! :P

http://lisawalker.blogg.se

34,7 grader.

Usch vad ont i halsen jag har idag, drog iväg till jobbet i vanlig ordning men det gick inte att prata. Blev där en halvtimme och sedan traskade jag hem igen. Matintaget idag har inte alls varit nå vidare, 1 piggelin och 1 glas juice. Men ska se till att få i mej nånting, gör bara så ont.

Har passat på att få lite sol på mej idag, har varit stekigt varmt på min balkong, har legat i fönstret och solat, helt vindstilla och temperaturen ser ni nedan.





Nu ska jag bara vara inne och ta det lugnt.

För övrigt så är Umeå till helgen spikat! Någon som ska med på Idol? ;)

// Lisa

Sick.

Trodde jag hade varit sjuk färdigt vid det här laget, men vaknade och hade så jäkla ont i halsen. Har varit och hämtat ett paket just och köpt glödlampor, nu ligger jag hemma och kurerar mej med piggelin och halstabletter ;)

Godnatt.

"Hej, jo min lampa är trasig.."

något som är lite jobbigt och dessutom riktigt komiskt är att jag inte själv kan byta ut min trasiga glödlampa, Varför? Jo, 3 meter i tak. Om det nu inte är ännu högre?

Varje gång det blir såhär ska jag ringa till vaktmästaren och någon ska alltså komma hit och göra det åt mig. Känns väl lite sådär att ringa någon för att få hjälp med det :P Däremot kan jag väl inte vara den enda i det här huset som inte äger en stege!? Känns iaf lite smått patetiskt att inte ens ha möjlihet att göra en sån sketen sak själv! haha.

Imorgon är jag iaf ledig, ska bli skönt. Planerna är att träna, städa och sortera i garderoben och sedan får jag se. Kanske åka och hälsa på carro eller nåt :)

byebye.

Talang 2009.



Mikael Persson - Min senaste dejt

det ser ut som att du dör.


Lejonet: Du är ingenting. Det händer inget. Du gör inget. Du dör inte. Men du lever inte riktigt heller. Du är en axelryckning. Du är så in i helvete trist, vet du det?

Kolla ert horoskop med!

Heldag i Birsta.

Har varit en riktigt seg dag, men efter att ha tagit mej upp och käkat lunch på balkongen och latat mej i några timmar så ringer Erika och berättar vad jag har för planer, jag skulle på IKEA.

Sprang först runt inne i birsta och där köpte jag ingenting :O på Ikea däremot så köpte jag 2 nya kuddar, en DVD-hylla, en tavellist, 3 ramar och nya glas. Sedan bar det iväg till City gross då jag fått höra att de skulle ha cola vanilj fast av nåt b-märke. Det var helt klart värt ett försök och vad hittar vi!? COCA COLA VANILJ ORIGINALET!! Det här är en utav mina favoriter och jag var nog den i Sverige som var mest ledsen när de slutade sälja den :P haha. Var väl däremot inte det billigaste 12-packet jag köpt, gick loss på 110 spänn. Men det var det lätt värt.




För tillfället sitter jag hemma hos Erika och Jacob och jag ska bli bjuden på pastagratäng :) Det blir säkert mumsigt! Sen ska vi visst käka tårta också eftersom Erika är "nyinflyttad" i Sundsvall ;)

Skriver lite mer sen!
Pusshej ♥

fy fan.

Jag har mått bättre.
Vi hörs sen!

Kanonväder idag.






Nice nice nice, vi har varit på satn och köpt årets första mjukglass och sedan varit ute i birsta, köpte lite saker faktiskt som jag inte orkar visa.

Träffade mamma, pappa, lillasyster och 2 utbytesstudenter som bor hemma hos oss för tillfället. Sitter hemma nu och dricker lite och om en liten stund så ska vi möta upp dom igen för att äta :)

Later suckers.

// Lisa

En dag till.

gud vag glad jag är idag :) Har sovit som en gud inatt och får vakna upp utvilad i min nybäddade säng. Sen tycker jag att det ser ut att vara solsken också! Inte illa. Sen ska Frida, Mamma och två tyska tjejer som bor hemma hos oss ner till Sundsvall så dom ska jag träffa också.



Haha, Kolla håret!
nä, nu ska jag ligga och dra mej ett tag!

later lovers.

It´s on the house.

Tillåt mej att dö av skratt. Fick för mej att gå in på en community som jag hade när jag var liten. Skunk.nu, iaf, där lyckades jag hitta 3 st account som fortfarande låg uppe i mitt namn. Givetvis ska jag bjuda på lite printade bilder därifrån, och hörrni; det här bjuder jag på.





MEN VA!? Kolla intressena längst ner, nalle puh? huh?
Eller de i mitten när jag la in en kille som jag var kär i som intresse..


HAHAHA.

JAG DÖÖR!!
Björn Rosenström-kopian.
Låten om hans senaste date :D

Vad kvällen bjuder på, eller inte.



Det här är en påse i min smak, helt klockren! Ikväll ska jag tydligen se på Talang, Carro är på väg och Anna kanske trillar in en sväng senare innan jobbet :)

Fredag.

Så är jag hemma från jobbet, har kollat på boende inför storsjöyran och troligen har vi hittat en stuglägenhet som vi ska hyra. Dessvärre fungerade det inte att boka online så får ta och ringa dom imorgon.

Har precis flyttändrat också, riktigt sjukt konstigt att jag kunde göra det åt mamma och pappa också? välja att ändra deras adress (!?) borde inte det vara något man bara kan göra åt sig själv? Möjligtvis kunna göra åt sina barn då alltså men ja, knepigt.

Sen har Telia skickat avtalspapper hem till mamma och pappa, igen, ska ringa och prata med dom nu. Måste även städa lite här sen, blir ju förfest här imorgon :D

I'm gonna be.

Börjar bli dags att gå och lägga sig och påbörja den vanliga försöka-sova-proceduren, Ikväll har jag inte gjort ett skit egentligen. Kollat igenom en massa klipp på youtube och garvat arslet av mej (ifall jag nu hade haft nåt). Tycker det har börjat blivit en grej just att skratta när man är ensam, för till slut skrattar man enbart för att man skrattar? och sen är det jag själv som avgör ifall det verkligen var så roligt, ungefär som att prata med sig själv; alltid så bra svar!

Just det, Anna: din grogg ligger i frysen och väntar på dej ;)


Bild sen tiden på fridhemsgatan aka 2008, vette tusan vem som tog den här bilden?
Men kul verkade jag ju ha. Bekymmerslösa livet när man gick i skolan och kunde lalla på som man ville.

Torsdag.

Blev ju som sagt utgång igår, inte särskilt mycket folk men trevligt ändå :)
Idag önskade jag att jag var ledig, kolla bara på vädret! hur fint som helst, hoppas det blir lika bra i helgen. Sitter på jobbet nu, slutar klockan 20.

as you were.

Littlesweetsaturday.

Så sitter man bara hemma, jobbade till 18:30 och gick då direkt till bussen för att åka till Skönsberg för innebandymöte. Sen när jag kom hem har jag inte gjort mycket alls och nu ikväll så blir det visst utgång :) ja, men det blir roligt det. Börjag ju ändå inte förrän 12 imorgon och har jag någonsin sovit så länge dagen efter? svar nej. Nu kör vi!


Fresh.

Har nu varit med om min värsta upplevelse när det kommer till städning, fy fan. Igår när Carro var här och jag lagade mat så började det ju brinna på spisen, igen. Tydligen ska man göra rent filtret i fläkten. Jag tycker att ni i den utsträckning det går ska låta bli att göra just detta för det är riktigt äckligt, ni kan ju tänka allt smör och olja som fastnar där och det ser ut som en grå kletig gegga. Höll seriöst på att spy. kan tänka mej att ni tyckte det här var vääldigt lärorikt och vääldigt intressant.

Nu vankas det mat iaf, vart så sjukt sugen på majskolvar förut så en sån ligger i ugnen och eftersom jag inte kan använda spisen än så blir det mackor till den :) Har inte ätit sen halv tre idag så jag är hungrig så det räcker. Och förut ikväll efter carro åkt så var jag iväg och tränade och solade.


Bild tagen igår.

Baby goodbye ♥

Tisdag.

Precis efter att jag postade förra inlägget så ringer carro och frågar om hon får tvätta mitt hår? blev lite fundersam över frågan men hon behövde träna lite inför gesällprovet och ville träna på mej och ja, då slapp jag duscha håret själv :P haha.

Sedan gick vi på Barista för lunch och nu har vi suttit här i soffan och glott på TV ett tag och snart ska carro hem.






Nej, en dammsugare räcker aldrig! ;)

// Lisa

Min lediga dag..

.. har hittills spenderats i sängen, kikat på HIMYM och nu är spotify på. Jag menar hur motiverad är man att gå upp? Skitväder och har inget planerat förutom att träna och handla mat. Men allra mest ligger jag kvar för att det är mysigt :)

Som sagt, inga som helst planer, en sväng på stan sen kanske? dont know.

HEJDÅ.

Måndag.

Ikväll har jag, tro det eller ej, lagat mat. Så carro är här nu, vi har ätit och sitter nu med efterrätten framför TVn. Och ja, rätt gissat, BJ. Maten däremot, gjordes av allt som fanns i kylen, slängde ihop nåt.

Update 22:24:
mamma ville veta vad det var i så here we go.
♥ Kyckling
♥ Bacon
♥ creme fraiche
♥ chilisås
♥ Fetaost
♥ Körsbärstomater
♥ Ruccola
♥ Rödlök
♥ Kryddor; paprikakrydda, chili, salt, peppar, vitlök






Nu ska vi se film!


// Lisa


Godmorgon.

Vaknade kvart i 7 idag, var helt övertygad om att här hade man försovit sig, drömde även om något liknande. Blev stressad och kollar klockan och jag skulle ju inte upp förrän om 45 minuter, yes! Mys i sängen på morgonen är bäst.

Nu sitter jag på jobbet, ska snart börja.

Igår drog jag iväg till Erika och Jacob och såg på film, var så jävla trött när jag kom hem så det tog bara 2 avsnitt av HIMYM och sedan sov jag! det är rekordlite försöka-sova-tid detta år.

Nämen hej.

Söndag.

tjejen som somnade i soffan igår har lite ont i nacken idag, massage? någon som erbjuder sig? ;) Nej men det går nog över. Jobbade visst till 18 idag med, sen blir det träning och solning :)

kanonfint väder idag och det är för jävligt att man måste sitta inne och jobba. Alla mina lediga dagar är det ju bara skitväder. Nä, men inte är jag bitter för det.

Back to business. BYE.

Cause I hate every beautiful day.

Jag hatar att vara hemma ensam på en lördagk.väll, trots det så är det väl till viss del mitt egna val :P Däremot ska jag inte skylla allt funderande som skett under kvällen på att jag inte har sällskap här, absolut inte.

Har reflekterat över vad jag egentligen vill, om sundsvall verkligen är något för mej, mitt jobb, min framtid och mitt ja, allt. Det känns som att så fort allt är "stabilt" så vill jag ha något mer, något annat, något intressant eller spännande. Jag vet  ju inte ens vad jag vill utbilda mej till! och det är verkligen det som är problemet, jag vet ingenting känns det som. Älskar jag mitt singelliv, do I? Sure, man har bara sig själv att lita på men vill jag inte vara med någon!? det är ju tråkigt att vara ensam, right? Kommer jag att lessna på Sundsvall och flytta, vart och när? Jag gillar att leva i nuet men ibland så kommer vad-fan-ska-du-göra-med-ditt-liv-lisa-vågor och bara ajk, sköljer över mej som om dom ägde mej. En dag ska jag ha svar på allting, don´t hold your breathe.

Jaja, det är väl iaf bättre att tänka framåt än bakåt. Men lite båkat ska jag minsann tänka nu, nämligen ett samtal jag gjorde förut till San remo, skulle beställa mat:

tar jättelång tid innan dom svarar men till slut så svarar nån som säger hallå och massa annat som jag inte uppfattar.
Jag: har ni öppet?
(fattar inte vad han svarar)
Jag: HUR LÄNGE HAR NI ÖPPET?
Han: Vi har inte stängt?
Jag: då är det alltså öppet?
Han: Ja?




Imorgon börjar jag återigen 9:30, men tror jag inte jobbar lika länge. Sjukt intensiv dag idag på jobbet för övrigt. Några sjuka som sitter på just samma sak som mej. Satt och matade samtal som en idiot, hoppas någon har frisknat till tills imorn.

Nu ska jag väl återgå, kanske passa på att tvätta bort sminket och borsta tänderna på en gång så jag inte somnar. Men Godnatt alla ni ♥

vad håller vi på med egentligen?


Man kan ju inte låta bli!

Curls rock på Bellme idag, för 179 spänn.
Paket med 1 st Catwalk Curls Rock Schampo 350 ml och 1 st Catwalk Curls Rock Booster 250 ml.


Life is a song.

Vilken tur att jag har bytt om och gjort mej i ordning för att gå och träna. Speciellt eftersom Ego redan stängt! gaah, jag trodde dom hade öppet till 20 på lördagar med men det var tydligen bara söndag :/

jaja, ikväll ska jag bara ta det lugnt, var lite sugen på utgång men det tycks ju vara rätt så dött på den fronten så det blir en annan helg. HIMYM eller en film blir det nog garanterat :)

Nå käk ska jag väl lyckas fixa till också förhoppningsvis.
bye bye.

Och vi som väntar på nåt gott vi väntar alltid för länge, jag vet jag vet.

Idag vaknar jag och är riktigt tvilad, skönt. Blir ju som sagt jobb idag och det känns faktiskt helt okej med tanke på att det är lördag, vad som känns mindre roligt är att det ser ut att bli vääldigt fint väder idag och jag kommer att sitta inne. Men känns skönt att kunna använda ballerinaskor och jeansjacka för första gången i år!





Så ser jag ut idag :)
Nu ska jag bara äta något och kila på jobbet.

Later lovers ♥

Skriva testamente?

njae, som att ajg äger något vidare värdefullt. haha.
Hur som helst, jag har inget att göra, har suttit på facebook och gjort test, kikat runt på allt och alla och sedan insåg jag att jag inte kommer leva längre än till:



Gud, vad skulle man göra utan facebook? det här skulle jag skriva in i kalendern ifall jag hade någon som sträckte sig så långt. Gud, är ni inte avis på min perfekta fredag-kväll?

HIMYM.

Så har dagen gått, jag har bara legat och degat i soffan. Sett på How I met your mother, klockren serie. Och karaktären Barney Stinson, shit alltså. Man kan ju inte vara annat än lite småtänd på honom ;) haha.

Ikväll är det inga som helst planer, men eftersom jag mår bättre nu så ska jag försöka sova relativt tidigt eftersom jag börjar 9:30 imorgon.

Känner för att göra något i Photoshop, undra just vad?
Är ju iofs inte så kul när man har touchpad och sitter nerbäddad i soffan, brukar inte bli så bra då ;P äsch, får väl se. Men först en gammal men bra låt.



How long
How long will I slide
Separate my side
I don't
I don't believe it's bad
Slit my throat
It's all I ever

Pour my life into a paper cup
The ashtray's full and I'm spilling my guts
She wants to know am I still a slut
I gotta take it on the otherside

Vilken härlig fredag..

Någon som såg dokumentären "too young to diet?" igår?
Det var i alla fall en dokumentär om barn som bantade för att de tyckte att de var tjocka eller rädda för att de skulle bli. Vilken rubbad bild över hur man ska se ut. Det värsta är inte att barnen hamnat i en sån här situation utan det jag tycker är värst är att vissa av föräldrarna egentligen inte tycktes ha något emot det (!?) vilken rubbad bild av idealkroppen. Men sen är det ju USA också så jag är inte gnuttan förvånad.

Idag klockan 11 så kommer ju domen i pirate bay-rättegången också, det ska bli intressant att se utgången. Själv vet jag inte riktigt vad jag tror, känns som att de isf borde stämma google också, för undra just hur många som hittat piratebay via google? Hela världen är ju kriminell, annars hittar vi på lagar för det.

För övrigt så blir jag hemma idag, vill inte riskera att vara dålig på jobbet, satsar på att jobba imorgon istället! Och hoppas att jag inte kräks mera idag. Tänkte kolla ifall man kanske kan få något vettigt gjort idag iaf, tvätta kanske? Annars kommer jag ligga här hela dagen och kolla på How I met your mother.

Vågar man sig på lite frukost kanske?
later.

Usha blää.

sjuktjej89 hello.
Mår inge vidare just nu, hade huvudvärk förut på jobbet och var helt yr, hjärnan och munnen verkade inte vara synkade med varann för jag sa inte vad jag tänkte och tänkte inte vad jag sa, fungerar ju inte så bra när man svarar i telefon.. Tog alvedon utan vidare effekt och gick till slut hem. Åt ett äpple, tog smärtstillande och la mej i soffan. 20 minuter senare satt jag på toaletten och kräktes. något står inte rätt till här.

Har för övrigt inte spytt (i nyktert tillstånd vill säga) sedan jag var 9 år och kom inte ihåg att det var såhär, eh ja, äckligt, obehagligt och blä.

Har varit lungt nu i 45 minuter men jag kommer inte våga sova uppe i sängen inatt det är en sak som är säker, skulle aldrig hinna ner innan det var för sent! Tur man har bäddsoffa. Och jag är hungrig också men vet inte ifall jag vågar äta :/ Tack och lov så börjar huvudvärken lägga sig iaf.

Nej men allvarligt.

Varför kan det inte vara soligt när jag börjar sent? sitta ute på lilla balkongen och sola lite, nej nej. Idag vaknade jag kring 10, skulle egentligen till IKEA men Erika mådde inge bra så det får bli en annan dag :)

Har iaf varit och handlat mat idag, kylen ekade tom innan jag gick men nu jäklar ;) Kom även på att jag måste vara den största lättdrycks-missbrukaren som finns.



Nä, nu ska jag återgå till min lunch. Later!

Pour some sugar on me.

Hello, rätt så nyligen hemkommen från jobbet. Borde städa här alltså, fy fan för hur det ser ut. Jag kan inte det här med att packa upp uatn grejerna bara flyger och far åt alla håll. Tur att det bara är jag som behöver stå ut med röran då ;) Ni ska få se en video sen fjällen sedan, eller på väg hem iaf, det brukar ju ta några timmar innan man kan kolla på det så.


Brun (läs: röd) och fräknig. Hejdå till hälften av sminket.

Imorgon ska jag iväg på ramjakt med Erika, till några foton som ska hängas upp bland annat. Hoppas vi hittar något bra. Börjar inte förrän 14:30 imorgon heller. Hoppas det blir finväder imorgon.

Nu ska jag se till att röja upp lite här och sedan ska jag spela lite betapet tror jag bestämt, det är någon som jag bara måste spöa! Jag har förlorat för många gånger på rad.. the game is on.

och nej, rubriken har som vanligt inte ett skit med inlägget att göra.
HEJDÅ





Peter Andersson, Renjakt.
Själv tycker jag att höjdpunkterna är när peter vurpar och när jag kommer körandes och tutar. HAHA. Sen att han går och viskar hela videon igenom är ju också roligt. KOLLA!

Onsdag.

Vad skönt att det är mitt i veckan när man börjar :) jobbar ju iofs i helgen vilket inte är så kul men ändå. Blev rätt så sent igår så jag är lite seg idag, har iaf varit iväg och tränat och ska snart laga mat och duscha och yadayada.

Men först en väldigt viktig fråga då jag och Erika inte kan enas. En utav blinkningarna på msn där en enligt mej liten pojke gråter över tappad glass påstår Erika att det inte ens är en pojke (!?) DET SER JU VEM SOM HELST!!!



alternativen är nu:

1. Tjej

2. Pojke

3. Hermafrodit

vad tycker ni att det ser ut som?


Inte kul.



Här har jag hela ordet, TRÄSKOR. sen när är det inte ett ord?
Mina skills i paint är ju slående för övrigt.

Blablabla.

Har nu suttit i kö i bra många fler minuter än de 7 som rösten sa att jag skulle få vänta, ringde till telia. Hatar för det första deras talsvar där man ska beskriva sitt ärende, men sagt och gjort, jag gör det och kommer till slut fram. Då kan inte han hjälpa mej så jag kopplas vidare till en ny kö, där jag får vänta ännu längre. Det hela gällde varför jag inte kan se mina fakturor på Mina sidor. Kommer till ytterligare en människa som har support på mina sidor men så fort jag nämnde ordet faktura så kunde han inte hjälpa till.. Blir så less, Telia har gjort så jävla mkt fel när det gäller mina beställningar och deras utskick och de har minsann inte skickat allt till samma ställe heller, nej då. Mamma och Pappa har fått massa grejer hem till dom och jag har fått grejer hit med. 45 minuter för ingenting.

Men sjukast av allt var att mitt telefonabonnemang hade kommit hem till M&P, i den beställningen skrev jag adressen hit till mej. Okej ifall de skickar ut något till mej som säger att de bara får skicka dit jag är folkbokförd men att gå in och byta adress och leverera till en annan adress än den jag angett kan väl inte ens vara lagligt!? BLIR BARA SÅ LESS, exakt alla småsaker som kan gå fel har ju gått fel.

Men över till annat. Min storasyster hade skickat brev till mej idag :) Eller ja, var nog ett tag sen hon skickade det men jag fick det idag! Ett brev och en chokladkaka som hon tyckte att jag skulle ha. Tackar! Tur att mitt nyttiga liv inte börjar förrän imorgon ;)

Hade även fått de förstorade bilderna nu, de var fina! nu saknas bara ramarna att ha dom i :) Nu borde jag egentligen packa upp mina grejer men har svårt att hitta ork till det, men det kommer. Måste hinna med det innan desperate housewives kl 21. Better get to it.

Hejdååå.

Tisdag.

Nu har jag precis ätit frukost, sitter hemma hos brorsan. Har även hämtat ut körkortet, fy fan hur jag ser ut på den bilden alltså! haha :P

Ska åka iväg med takboxen sedan och efter det hem och packa om lite. 17:48 blir det tåg mot sundsvall, det ska bli skönt att komma hem. Nu ska jag fortsätta att se på How I met your mother, men först några bilder.





Fjällen, dag 4.



HELL YEAH.

Sista dagen idag, har varit hur bra väder som helst, lika fint som igår. Har råkat bränna mej lite i ansiktet idag tydligen. Nu vankas det middag, grillat med potatis. Är mina kusiner och farbror Thomas och Erika som är här och lagar idag, de ska vara här nu i några dagar.

Vi åker hem lite senare ikväll :) ska bli skönt att sova i en ordentlig säng men självklart skulle jag hellre stanna här i några dagar till.

Nä, vi hörs lite senare ♥

TRÖTT.

Är så sjukt slut i kroppen nu, har ont i benen och vaderna, speciellt vänster eftersom jag har det benet framåt. Sedan har vi varit ute och haft snöbollskrig nu på kvällen, det var jag, frida och carro mot Peter, mkt jämnt. Sedan har Carro klippt mej också och vi har bastat. Nu sitter de andra och spelar kort och jag sitter och uppdaterar mig lite i bloggvärlden. Har lite jag vill ta igen, passar på att ladda upp lite bilder på facebook samtidigt.



Ögonen håller på att gå i kors, men går man och lägger sig så har man ta mej fan inget för det. Sängarna här är kanske 80 cm breda, osköna kuddar och täckerna ska vi inte ens snacka om. Jag har sovit väldigt dåligt den här veckan och jag har aldrig längtat efter min säng så mkt som jag gör nu, nästa gång jag har mitt dubbelsängstäcke så ska jag uppskatta det mer ;)

Har försökt ta en bild så ni kan få se hur fräknig jag är men det har inte gått så bra, är svårt att få med på bild. Men lyckades få till en förut när vi var på Hotell tänndalen för att sola lite.



Ser riktigt jäkla creepy ut i det skenet, och här är en bild på Frida:



Bårhus?
Haha.

Dagens Carro:
- Och tessan vet du vad vi såg förut!? Vi såg en PÅFÅGEL! och sen säger dom att det ska vara renar i barnbacken också.


Fjällen, dag 3.

Idag var jag måttligt less på att åka kan jag lova. Är inte roligt när man bara åker och åker och åker. Gick inte så lång tid förrän jag och Carro tog fika nummer 1. Sedan hittade jag inte min mobil och fick världens panik och var på väg upp i backen för att leta då Carro föreslår att jag ska kolla så det inte är hål i fodret, vilket det givetvis är (täckbyxorna är även helt nya!) så jag lugnade ner mej och fortsatte att fika. Åkte sedan hem till stugan och hämtade min jacka :) När jag kom tillbaka så var det lunch och fika nr 2, sedan drog vi in till funäsdalen och solade och köpte lite frukt som vi ska äta sedan :)

Har inte orkat ladda upp bilderna från idag än, men lite senare så ska jag göra det så lägger jag upp några men eftersom det här trådlösa går så segt så får facebook vänta tills på tisdag :P

Later lovers ♥

Fjällen, dag 2.

Kör på bilder och lite text idag med så kan jag skriva mer om allting när jag är hemma igen. Blir inte så många bilder däremot då vi kör på Telias mobila bredband som går så jäkla seeegt.

Iaf, vi har det roligt och idag har det varit riktigt jäkla varmt, fast väldigt blåsigt. Jag har mest solat idag faktiskt. Problemet när det är varmt är att det blir väldigt såsigt i backen. Slutade med att både jag och Carro somnade på bänken där vi låg och solade :P HAHA. Eller när Carro skulle bjuda på glass; köpet medges ej. Eller när Carro trodde vi skulle åka in i liftstolpen, hon skriker NEJ!! ooch hoppar av liften. Och idag har jag fått jättemycket fräknar och färg i ansiktet :)







// Lisa

Fjällen, dag 1.

Hej på er :) Vilken härlig dag i backen och skön after ski, två backar läsk. Är hemma nu och ikväll blir det utgång, sitter nu nyduschad och ska alldeles strax äta. Mer orkar jag inte skriva, ni får några bilder.







Nä, nu blir det mat. TJING ♥

Fjällen 09, let's go.

Det var inte lätt att ta sig till jobbet idag, jag + all packning = ? Det var ett rent jävla helvete kan jag säga, dels för att remmen på väskan är den oskönaste i världen, dessutom var den dödligt tung och otymplig och var dessutom öm i ryggen sen innan. Det är såna här gånger jag önskar att jag hade bil. sa jag att jag hade en väska till också? blää.

Trött är jag minsann också, usch, trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse. men tog mej upp iaf.

Saker jag glömt (och blir tvungen att klara mej utan):
Körkort
förlängningssladden till mina hörlurar

resten hoppas jag är med!
Ska bli så roligt :D Tar tåget klockan 16:35 idag och sedan kommer pappa och hämtar mej och då ska jag hem och packa ihop lite saker som jag har hemma. Eftersom jag inte får köra så ska jag och Carro sitta och poppa musik och äta godis, se till så att Petter och Peter får något psykbryt på oss och blir griniga, sedan kommer Carro att somna, jag kommer ta på mej lurarna och Petter och Peter kommer ångra att dom klagade för dom skulle ha såå tråkigt.

Och just det, INGA SMS till mej fram till tilsdag, inte före 17 iaf. För jag kommer fan inte svara, ni får ringa ifall ni vill något :)

Jag överträffar mej själv.

Mitt rekord av tankspriddhet har tidigare varit att mobilen hamnat i kylen. Men ett bankomatkort i soptunnan som när jag hämtade inte var i samma skick som när det åkte ner där. Lite vitlök luktar det också. Jag hade nämligen lagt det i en pressbyrån-påse (tro mej, idén lät bättre i huvudet) som jag sedan nu när jag städade tyckte passade ypperligt som en soppåse utan att kika ifall det låg något i.

Life flows better with VISA.

Ready set go.

Så är jag hemma från jobbet, eller ja, det har jag varit i över en timme men ändå. Håller på att packa här hemma för fullt och har antingen fått hjärnsläpp eller så är allt nerpackat. Får hoppas på det tidigare.


Bild från 2007

Ska väl röja till lite här också och kolla igenom bilderna som jag framkallade :) Blev ju bara ett snabbt kik på jobbet. Kommer bli i fjällen tills måndagskvällen och sedan ska jag hem igen. Tro för övrigt inte att ni slipper mej under tiden jag är borta för vi har det trådlösa med oss, mohaha.

Onsdag.

Har inte riktigt insett att jag har en del att göra hemma, tänkte att inte behöver jag packa redan idag under hela veckan. Nu inser jag att jag inte har packat färdigt och måste göra det ikväll när jag kommer hem 20:30. Framförhållning är min grej.

Idag fick jag korten som jag framkallade också :) Dom flesta vart bra men några var det ju låg upplösning på så de blev lite pixliga. Förstoringarna däremot kommer inte förrän nästa vecka. Fick även hem Annas present idag som hon ska få när hon kommer hem + mina filmer.

Rätt så lugnt idag på jobbet också, skönt!
Hörs senare.

And I turn my head.


Lalalala.

Det är så obeskrivligt hur glad man
kan bli för någon annans skull! :)

Så jag sitter mest här och är glad, knarkar Läkerols tuggummi och funderar på varför det tycks vara fint väder över hela Sverige förutom i Sundsvall?



Sedan insåg jag att jag fått något om bakfoten, jag trodde nämligen att det bara var pensionärer som envisades med att betala med mynt på ICA, men icke. Idag var det för det första vääldigt lång kö (fattar inte varför jag går dit vid den tiden!?) för det andra seg personal. då börjar en tjej, ca 25, betala med småpengar, mynt efter mynt ska ner i den sega myntbehållaren. Och när hon stoppat i allting så räcker det inte och hon tar fram en hundring!!! say what? Hade varit komplett ifall hon plockat fram kaffekupongen på det, men det nöjet hade jag dessvärre inte.


Pang, aj.

Så är den här dagen över, imorgon börjar jag inte förrän 10 någon gång, skönt att få sova lite iaf. Det var så himla roligt imorse när jag väl hade vaknat, skulle ner för stegen till sovloftet, missar de sista två stegen och PANG, AJ! ligger mellan trappan och min torkställning och det enda brorsan fick ur sig var ett "ojdå". Jag skulle ha dött av skratt om jag vore han, men nu är jag inte han och han lever.

Satte även 1000 spänn på att bäddsoffan skulle vara utbäddad när jag kom hem men det var den minsann inte. Suprise.

Ska strax till att laga mat också, har så himla ont i magen bara :/ men om någon dag så är det hela över, tack och lov. Har även börjat packa lite inför fjällen, det ska bli kul! :) fast jag får inte köra dit tyvärr.. har blivit lite annat, synd. Jag får ju ta mej fan aldrig tillfälle att köra.



Hoppas min mage ger sig snart också så kan jag dra iväg och träna. Den har några timmar på sig menar jag så kom igen. Nu: Scrubs

Crap.

Jag försov mej idag, men det har ta mej fan aldrig gått så snabbt att ta sig från sängen till jobbet, blir en lite längre arbetsdag idag. jag är trött.

Sommarbilder.

Jag har ju som sagt bestämt mej för att framkalla lite bilder, tanken är väl att jag ska förstora vissa bilder och rama in samt hänga upp på någon vägg här hemma. Jag är inte så mkt för "vanliga tavlor"





Dom här 3 funderar jag på att framkalla i lite större format, rama in och upp på väggen. Lite EGO kan tyckas men ni vet vad dom säger; at the end of the day you only got yourself. Och vem ska jag annars hänga upp bilder på!? Ett husdjur eller någon trevlig kärleksbild? Nää, älskar man inte sig själv så är man jäkligt illa ute och jag ÄLSKAR dom här bilderna, tagna utav mästerfotografen FENI.

Blir så sugen på sommar också när jag ser dom, kommer ihåg precis när vi tog dom. Drog iväg på cyklarna för att bada och till slut hittade vi en egen brygga. Det var sådär härligt varmt i vattnet att man inte ville kliva upp, solnedgång och massa skratt. Både jag och Fanny drog värsta historierna om botten och sjögräset var visst också farligt. HAHA.

Nä, nu ska vi kila på OK en sväng, ifall broder kan slita sig från CS vill säga.
Jag: Nu ska jag lyssna på Alcazar så alla i Vent tror att du är bög!

// Lisa Walker

Måndag.

At home, mötte upp brorsan efter jobbet idag och nu sitter vi här och ser på how I met your mother och slösurfar lite. Håller på att flytta bilder från gamla datan till den nya :) Ska ju framkalla lite bilder är det ju tänkt.

jaja, hörs senare.

Godmorgon.

Trött och sitter på jobb, somnade inte förrän 2 igår, tillbaka till de gamla sov-vanorna. Jobbar bara till 16 idag iaf :) Sedan ska jag med Carro på stan och köpa en fångrem (eftersom det tycker hon är vääldigt svårt) och efter det ska jag träna. Hann inte med någon frukost imorse och jag är så jäkla hungrig!

Later lovers.

Söndag.

Drog iväg hem till Högge förut, skulle hämta min sprit. Slutade med att vi for iväg och köpte mat och glodde på fotboll och hockey, 3 matcher samtidigt, inte illa pinkat.



så jävla gott, alla sibylla i stan hade halva priset på allt idag så det blev billigt också! :) Skippade colan idag och körde på festis.

Annars då? Jo, sista maskinen är i nu och jag ligger i soffan och ser på en film som går på 3an, imorgon börjar jag klockan 7 så jag ska sova efter filmen tänkte jag.



Lite ljusare i håret, det ska bli blont när det är färdigt men ska vänta ett tag innan jag lägger i slingor igen, Carro ska få klippa mej snart tror jag också.

Godnatt ♥


It's alright to be wrong, but it aint okay to pass it along.

God morgon, eller nåt.

Sitter just nu med slinghättan på och tänkte jag kunde blogga lite medan blonderingen verkar. Har varit och tränat och solat idag och tredje maskinen är igång i tvättstugan också, produktivt lisa, verkligen. Och har inte haft ont i magen på hela dagen! :)

Nä, ska snart skölja ur färgen!
Ni får se bilder sen, later.


Rastlös.

Jag har tråkigt, jag har huvudvärk, jag har mensvärk, jag är inte trött, jag vill göra något, jag orkar inte följa filmen på TV4, jag vill träna, jag vill sola, jag är avis.

Istället får jag nöja mej med en dusch, tror inte grannarna bryr sig, det är ju ett jäkla liv utanför ändå och kåren bidrar ju med sitt också :P haha. Imorgon ska jag i alla fall iväg och träna, SKÄRPNING Lisa Walker, det har varit slött de senaste 10 dagarna!

Imorgon ska jag även lägga en blond färg i håret och sedan bleka slingor, eller kanske jag ska göra det redan nu. Rastlös som ett litet barn. Även lite andra småsaker som ska fixas imorgon, måste tvätta bland annat.


Paltkoma.

Jag förstår inte varför jag skulle äta mej så proppmätt, har mått illa under dagen nämligen. Men förhoppningsvis håller sig maten i magen :)







Blev rymligt i hallen när vinterskorna och jackorna åkte ner i källaren.
Nu ligger jag i soffan och kikar på Robinson.

ska kika på en matta jag kan ha här nu tänkte jag och lite annat. Är ju rätt så tomt här ändå :P Men jag har ju nödvändigheterna.

Jaja, här bombarderar jag er med inlägg alltså, men jag har inte så mkt annat för mej  :P
Hejdå på en stund ♥

// Lisa

Fjällen 08.








Gud vad jag har garvat, visste inte att vi spelade in så många videos förra året, HAHA. Var tvungen att ringa Frida, slog mej inte förrän hon sa det att dom var i fjällen, just ja det var idag dom skulle åka! Blev så avis, men på torsdag åker ju jag så :) Det är så himla roligt att ha en syster som nästan är lika gammal, gud vad mycket galenskap vi har haft genom åren ♥

Efter att ha tagit ett break i städning som var vigt åt att gå igenom alla bilder så gick jag ner på stan för att handla, stod och småpratade lite med Erika också på hennes jobb. Nu ligger jag i soffan och väntar på att räkorna ska tina. Ikväll är det inget riktigt bestämt än, kanske ska träffa Lina och/eller Erika. who knows?

// Lisa

Lycka.

Jag hittade min skiva med bilder nu när jag städade, den har jag inte kunnat öppna på min gamla data men på denna fungerade det perfect! Kommer säkerligen ett inlägg med bilder senare :) Det här är bilder från min förra laptop, yey.


Städdag.

Lyckades till slut somna igår, hade en för jävlig kramp i magen och den håller i sig. Ska i alla fall städa lägenheten idag, gå ner med grejer i förrådet och sånt. Bort med alla vintergrejer, det ska bli jättefint här.

såhär såg det ut igår:


Det känns som att mitt matbord används mer till annat än att faktiskt äta på. Kan ha att göra med att jag köpt ett soffbord och äter framför TVn all the time och att jag jobbat sent hela veckan och knappt ätit hemma, vakna och gå till jobbet. På diskbänken ser det ovanligt fint ut.

Ni ska få se klar förbättring senare.
Nu ska jag fortsätta, spotify är igång givetvis ♥

NRJ break-up call.

Läste dettaEgoinas blogg, det var riktigt elakt. Lyssnar man på det break-up call som var innan så är det hysteriskt roligt! Här är en tjej så otroligt omogen och vill göra slut över telefon, dessutom direktsänt i radio och det vet inte pojkvännen i fråga om. Detta sätt klår ta mej fan msn på vissa plan! och plötsligt känns ett "vanligt" telefonsamtal inte lika dåligt som förut, fast det är fegt så in i helvete. Jag ser verkligen ner på folk som inte har stake att göra slut öga mot öga. Grejen som gör det hela roligt är ju att tjejen vill ha reaktion och får ett jaha. Ni måste lyssna..

LÄNK FÖR ATT LYSSNA!

"du, ja vill göra slut med dig"
"jaha"
"jag ringer och gör slut med dig och du bryr dig liksom inte"
"Nääää men jag tycker det inte är så stor förlust bara"




Skatteåterbäring.

Sitter hemma hos Erika och Jacob nu. Jag har blivit bjuden på tacos ikväll och vi har sett på Killshot, den var helt okej, en typiskt Lisa-film. Sedan såg vi en komediserie som heter " whose line is it anyway" Den var tydligen askul enligt de andra två medan jag kanske inte skrattade riiktigt lika mycket.

Nu vankas det film igen!
Walk the line eller snatch, det är frågan. Båda är ju ruggigt bra enligt mej.

Och jag har även deklarerat ikväll, får tillbaka 4395:-, det fungerar kanonbra för mej om jag ska vara helt ärlig. kaching :D

Sen är det roligt med alla skriverier om ipred, om man först läser det här och sedan det här. Det är alltså inte piratebay som genererar det mesta utav sveriges nedladdning!? nänä, för deras trafik har bara sänkts med procent medan all trafik i hela Sverige nästan har halverats? haha.

Buzzador.

Fick ett mail tidigare idag från Buzzador, ska få möjlighet att prova: Visibly ClearTM Oilfreeprodukter. Eller ja, det är inte alltid säkert att man kommer med för att man tackat ja men oftast så brukar man göra det :) Är iaf sminkborttagning och jag använder ju inget speciellt idag, bara vatten. Och exfolierande creme lite då och då.

 

Det här är sminkborttagning och ansiktstvätt som är fri från olja och ska förebygga oren och torr hy. Alla är väl redan med här men ni som inte är det kan ju registrera er, kommer erbjudanden lite då och då :)

Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år!
Hela 43 år :)


GÅ IN OCH SÄG GRATTIS!!

lista på folk som hälsar:
Robin (hälsar mest)
Nina
Diana
Fredrik

Hello helooooo.

Kom visst inte hem förrän nu, oops :P Nä men jag har varit hemma hos Erika och Jacob och kikat på deras lägenhet och enorma glassamling. Jag se rätt så tidigt att jag trodde dom var pryliga människor och sedan åker låda efter låda fram och tydligen ska det vara ännu mer! Jag köpte även med mat från Max :) och fick med två foton hem som nu hänger på min kyl, lånade även en bok som jag faktiskt tänker anstränga mej och lösa :O

Men nu ska jag sova, börjar jobba 10 imorn!
TJING ♥


Summertime.

image1125

Jag och Carro, 2006. Oj vad kort hår jag hade men fin färg! Yran, värme, galenskap och SOMMAR! Snaart är vi där igen :D

Torsdag.

Men idag är det iaf torsdag och jag vaknade inte förrän klockan 12! Har sovit så sjukt bra senaste dagarna och eftersom jag annars har mkt problem med att somna och vaknar alltid tidigt så känns det så bra. Hoppas det håller i sig :)

Nu ska jag snart börja jobba. Har inte hunnit med ett skit idag egentligen, skulle hinna städa och allt möjligt men jag hann bara duscha och laga mat.

Sen kan jag ju informera om att en pms-bitch kommer att kunna inta min kropp den närmsta veckan, det är den perioden ja. Hate it. Sen har jag dessutom börjat få ett munsår, hate it.

nä, nu ska jag jobba, ser ut att bli en relativt lugn dag idag med. Men man ska ju inte säga för mycket.
Later!

2½ timme kvar.

Snart får jag gå hem, jag vill ha kvällsfika och sedan vill jag sova. Trodde även att det var torsdag idag, lite dagvild sådär, helt ologiskt också eftersom jag tyckte att det var måndag igår!?

Sitter och läser om Ipred-lagen, det förstå målet har nu lämnats till domstol. På 1 dag liksom, tänk ifall det kommer in 1 nytt varje dag, undrar vad det kostar staten? mer än det skadestånd som den skyldige ska betala? isf kan dom ju ge pengarna till bolagen direkt. Bara jäkligt störande att de lägger ner resurser på en sådan sak som fildelning när det finns saker som väldtäkt och misshandel som man enligt min mening kan lägga statens värdefulla pengar på istället, en ordentlig utredning åtminstonde istället för att fallen läggs ner? Men det är tydligen viktigare att miljardbolagen ska få sina pengar än att vi människor ska känna oss säkra när vi till exempel går hem på kvällarna/nätterna? Det känns ju väldigt logiskt.

Just dance.

Lady gaga kommer till storsjöyran :D
Fick precis mail om det och nej, det är inget dåligt aprilskämt, sitter fortfarande och klurar på vem jag ska lura skiten ur.



"Klara sedan tidigare är bl a Amy Macdonald (UK), Ulf Lundell, Thåström
Tv On The Radio (US), Takida, A Camp, Timbuktu, Sahara Hotnigts, Crystal Castles (CAN), Hello Saferide, Opeth
Storsjöyran pågår mellan den 30 juli till 1 augusti"
  Vilka ska med?

Long list.

I brist på saker att göra så ska jag göra världens längsta lista som alla andra bloggare redan har gjort så, here we go.

Lovar du att vara ärlig? I guess.

Du heter: Lisa

Smeknamn: Det blir ju Lisa för det mesta, några få säger Walker och Carro säger BJ som står för bettan junior. Förklaring får hon nog ta för jag kommer själv inte ihåg.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Känns väl inte så pepp att ha en låt att grina till? Är jag ledsen så lyssnar jag nog på något gladare.

Beroende av: Cola.
Vad tror folk om dig? Hmm, ja jag vet ju vad mina vänner tror om mig och vad andra tror är väl inte så relevant och säkerligen inte heller baserat på fakta. Tror och tycker är ju iofs två olika saker men de flesta tycker nog att jag är en glad och trevlig prick med dålig humor och som med jämna mellanrum drygar rätt så rejält.

Stämmer det? Tja, jag skrev ju texten själv så ja.
Vad får du oftast komplimanger för? Min röst kommer nog på plats 1, eftersom jag sitter i telefon hela dagarna så droppar det ofta in kommentarer om det :) plats 2 är nog mina ögon, varför vet jag inte, inte särskilt speciella enligt mej.

Vad säger du för att imponera på någon? Haha, folk man känner att man "behöver" imponera på är ofta människor som höjer sig själv till skyarna och när de kommer till kritan så ja, nothing, såna människor är inget att ha.
Hur imponerar man på dig? Nja, imponera och imponera behöver man väl inte göra men man måste ju ha något att komma med. Människor man kan lära av och intelektuella personer, men mest uppskattar jag humor.
Brukar du skratta för dig själv?: Om? skoja inte, ett roligt klipp, tjuvtittat.se, tänka på gamla minnen. Finns det någon som inte gör det?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Den är lite bredare än dom andra och lite tyngre :P" haha, 1000 spänn till den som gissar vad smset är om.
Var bor du? Sundsvall
Trivs du där? Jag trivs bra men tror inte jag kommer bo här i hela mitt liv.
Äger du några converse: Nej, faktiskt inte. hittar aldrig 35,5. storlek 36 är för stora och 35 är gnuttan för små.

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit eller cider.
Brukar du bli för full: Har väl hänt.

Är du allergisk mot något: Nä, inte vad jag vet.

Hur svarar du i mobilen: Hallå ifall numret finns inlagt eller ja det är Lisa ifall jag inte har det inlagt.

Antal timmar sömn inatt: 9 underbara timmar.

Brukar du komma i tid: Ja, oftast. Och blir jag sen så ringer jag.
När mår du bra: Senaste tiden har varit väldigt bra överlag. Känns bra att ha fast jobb, lägenhet och underbara vänner!

När blev du fotad senast: Var när Carro var här igår och pillade lite med kameran.

Hur känner du dig nu: Uttråkad.

Vanligaste färg på dina kläder: Den vanligaste är väl svart men i övrigt är det rätt så blandat.

Vad tycker du om fötter: Inte så fräscht direkt, mina egna har jag inget emot. Men dom måste man ju acceptera, kommer ju antagligen och förhoppningsvis att hänga med ett tag till.

Vad saknar du: Min Storasyster :)

Hade du en bra kväll igår: Japp.

Favorit dryck på morgonen: Juice.

Rakar du benen: Ja, fast man blir väl något av en slacker på vintern.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mkt beroende på hur jag jobbar, är allt mellan 23-03

Är du blyg?: Både ja och nej, av vissa saker som hänt så har jag svårt att öppna mej för vissa människor men oftast går det bra ändå.

Sysslar du med någon idrott: Innebandy.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, inte direkt. Visst måste det klicka någon gång på så sätt men det känns lite ytligt för min smak.
Har du spytt offentligt: Om man räknar 2 meter utanför svenssons som offentligt så ja.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha, guess?

Är du nöjd med ditt liv: Det måste jag nog säga att jag är, men jag är inte så nöjd så jag skulle kunan ha det såhär jämt, förändring förnöjer, men just nu mår jag bra :)

Är du bortskämd: Nja, inte materiellt. Däremot så var jag väldigt bortskämd med att bli skjutsad överallt när jag bodde hemma, men då var det också mamma och pappa som byggde ett hus mitt ute i skogen så de får väl ta smällen för det.
Vad gör du i morgon: Jag ska möta upp Lina på stan för en fika, köpa strumpbyxor och sedan jobba,

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Har väl inte riktigt haft någon förebild så, alla gör misstag osv så jag har nog haft någon slags bild i mitt huvud hur jag vill vara och försöker väl iaf leva upp till det, går väl kanske inte alltid så bra.
Vad längtar du till? Sommaren.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det tycker jag :)

Vad använder du för shampoo? Just nu använder jag naturelle, funderar på att prova TIGI bed head foxy curls.

Hur gammal är du: 19, fyller 20 i Juli.

Tycker du om någon just nu: Som i kär? Nej. Sen gillar man väl alltid vissa människor :)

Gröna eller röda äppeln: Röda, men absolut inte mjöliga såna.

Gillar du golf: Haha nej :P ska vara en runda minigolf på semestern då möjligtvis.

Vilken tid gick du upp idag: 10.24

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp, min nya som är hur skön som helst!

Har du strumpor på dig nu: Ja!? vad är det för fråga?

Är det okej att gråta: Givetvis, är det något som tynger en så är det lika bra att släppa ut det för det känns oftast bättre efteråt.

När grät du senast: ehm, det var nog någon vecka sen. Över lite vardagsgrubbel om jag inte minns helt fel.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa!

Bär du glasögon eller linser: Nej, men jag borde.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej inte direkt, men ofta får man vad man betalar för och vissa saker lägger jag gärna extra pengar på.

Har du piercing: Nej, men förstår inte varför jag inte ha tagit i tungan som jag velat ha hur länge som helst.

Vill du gifta dig: Ser inte på giftermål som något speciellt så för min del kan det kvitta, en ring som representerar kärlek är en sak men ett helt spektakel för det har jag inget behov av. Skulle däremot min framtida partner väldigt gärna vilja gifta sig så fine.

Vill du ha barn: Ja :)

Solar du ofta: Ja, på sommaren så mkt det går och nu innan sommaren så blir det väl en solning i solarium lite då och då.

Är du bra på att laga mat: Nja, jag kan inte riktigt alla bas-saker som alla andra kan. Har att göra med att jag var väldigt kräsen när jag var liten och ville ju givetvis inte lära mej att laga äcklig mat. Men följer jag recept så går det bra.
Är du flygrädd: Trodde det, men när vi drog till Barca så tyckte jag mest att det var en skön känsla när vi lyfte.

Hur vig är du: HAHA, ja men nej.

Är du musikalisk?: Nja, det tror jag inte.

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola.

Vilken är din favoritglass: BJ eller Twister på sommaren. Och just det, Mjukglass är för jäkla nice det med ;)

Tror du på ett liv efter döden: Liv vet jag inte, men jag tror inte bara att vi försvinner när vi dör.

Tycker du om sushi: Nä, inte dom som smakar sjögräs iaf, dom med lax ska tydligen vara goda men fisk har aldrig varit min starka sida.
Vad äter du helst när du ser på film: Glass, chips eller godis som jag sköljer ner med en Cola.

Har du tandläkarskräck: Nja, inte direkt, det är dom som är rädda för mej. Mohaha.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Det undrar jag med, dom är grå/blå/gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, sedan inser man att de man slösar tårarna på personer som inte var värda det.

Biter du på naglarna: Ja, min värsta last.

Röker du: Feströker.

Hur ofta tränar/motionerar du: Har varit lamt senaste två veckorna men annars försöker jag träna åtminstonde 3-4 gånger i veckan.
Senaste låt du hörde: Supertramp - Dreamer.


RSS 2.0