Det känns som måndag idag.

Vi har nu fått se vår semester och jag är ledig under både gatufesten och yran :D yey! Så nu kan planeringen börja. Och om lite mer än en vecka drar jag till fjällen :) Ska bli rooligt.

Nu sitter jag på jobbet, blir kvar tills klockan 23.
as you were.


Vilken underbar dag!

Jag sov över 9 timmar inatt, hur skönt som helst!
har varit iväg och hämtat mitt paket för en liten stund sen:



Laptopfodralet var jättebra för laddaren får plats den med :) Och måste bara berätta hur sjukt nöjd jag är över valet av dator. Funkar skitbra!

Ska ner på stan en sväng innan jobbet och kolla ifall det finns någon studentklänning till Frida. Och vädret idag är ju helt jäkla underbart! Soligt och varmt :) Ha en bra dag ♥


Ipred-lagen.

På onsdag smäller det. Då träder lagen i kraft och givetvis diskuteras det på aftonbladet som vanligt.
"Lagen ger upphovsrättsinnehavare rätt att i domstol begära ut identiteten bakom en illegal fildelning"  Hur gör man här som artist? anställer man folk som för sköta allt eller tar man bort lite fokus från musik och sitter istället och jagar fildelare? Eller är det skivbolagen som kommer att slåss för detta? Sen ska alla dessa fall upp i domstolen också, kanonbra. Hur många kan åka fast under ett år tror ni?

Det är ju inte självklart hur man ska vara skyldig som fildelare heller, för att citera André Rickardsson;
"Justitieminister Beatrice Ask har vid upprepade tillfällen sagt att bara IP-adressen inte är tillräcklig som bevis men att lagen ändå inte blir tandlös. Så hur kommer det sig att lagen inte blir tandlös fast IP-adressen inte räcker som bevisning?"

Ja, det undrar jag med. Ska bli intressant att se hur första fallet kommer att hanteras och givetvis vad domen blir. Nä, nu ska jag se klart på Navy CIS och sedan sova. Godnatt ♥

Sunkissed.

Var så galet trött idag när jag kom hem, ingen som helst ork i kroppen. Men med tanke på att jag sammanlagt sovit ca 10 timmar de senaste 3 nätterna så är det nog helt okej. Blev ingen träning men jag tog en sväng i solariet där tanken var att jag skulle slå av ansiktskanonerna efter 10 minuter, men ja, jag somnade. Så lite flammig i ansiktet blev jag men det ska nog lägga sig tills imorgon. Har även precis provat Apotekets bus, den ska tydligen vara bra :)



Carro kom förbi en sväng förut också, men hon gick nästan lika fort för hon var tvungen att handla mat. Och ja, just nu sitter jag bara här, har fixat en liten grej till mammas blogg och nu funderar jag på kvällsfika och TV. Imorgon kommer mitt laptopfodral och S-video-sladden, då slipper jag kika på film på den här sketna skärmen.

Imorgon börjar jag inte förrän klockan 14 och drömmen vore väl ifall jag kunde sova läänge. Men som vanligt slår jag väl upp ögonen vid 9.

Ballar av stål:
- vad har ni gjort de senaste 2000 åren!?
- ehm vadå, jag är ju bara 25?
HAHA

later lovers ♥

Måndag.

tröttast.se
fy fan.


Men slutar klockan 16 så det ska bli skönt, får dessvärre inte sova för då somnar jag ju aldrig ikväll! Jag ska träna och sola och så fort jag kommer hem blir det diverse städning och även tvätt ifall tvättstugan är ledig.



Sedan så kommer jag att vara avis på Erika tills jag dör, hon har en så sjukt klockren tröja. Själv skulle jag kunna ha den ovan, tyvärr finns den bara kvar i storlek L.

Igår.

Sådär, nu har jag tid och ork att skriva. Klev upp tidigt igår för att brumma ut till IKEA. Köpte det jag skulle och efter det följde ett jäkla bök med att bära allting upp för mina trappor! Inte helt smärtfritt, det är sånt som får en att känna att man aldrig ska flytta igen. I alla fall, när allt var uppburet så stannade jag och Erika hos mej för montering och Jacob drog iväg och jobbade. Allt flöt på väldigt bra tills:



Ja, skruven passade inte hålet. Efter ett patetiskt men tappert försök så inser vi att det här går inte. Vi ringer Ikeas kundtjänst och vi ska åka tillbaka med just den delen och byta ut den. Då var vi ju i behov av en bil, ringde runt lite utan någon vidare framgång.. Men det blev så att Jacob kom hit sedan igen med bilken och vi åkte återigen till IKEA, gick skitfort att byta ut den! Reklamation hade visst inte så mkt att göra, konstigt tycker jag för det är ta mej fan alltid nåt problem med IKEAs grejer.

Jaja, medan vi väntade på Jacob så fördrev jag och Erika tiden på stan, Lina kom sedan och joinade och efter IKEA och all montering så köpte vi mat och käkade här. Sedan begav sig dom hem till Lina för filmmys och jag till Lotta för förfest.




Och kvällen igår var helt okej, gillar egentligen inte löningshelgen för då är det ju så jäkla noga med åldern eftersom det är så mkt folk. Vi var iaf på Svenssons och det var väl nice, iaf ända tills någon idiot bestämde sig för att kasta ett glas i huvudet på Anna! vad är det för fel på människor!? dessvärre såg jag inte vem det var.

Och just det! en grej som hände igår när jag och Erika skulle ta bort min förra säng, ena benet ramlar bort, skruven satt knappt fast (kan ha med mina armmuskler att göra) och stödbenet i mitten var inte så mkt att hurra på.




Idag har jag inte gjort ett skit, låg i sängen alldeles för länge och efter det har jag bara slöat i soffan och sovit en liten sväng, hoppas att jag kan somna ikväll bara för imorgon så börjar jag klockan 7, jäkligt dkönt iofs för så slutar jag ju tidigt :) Nu ska jag återgå till min nya favoritplats i hela lägenheten:



något säger mej att den utbäddningsbara delen sällan kommer att vara inbäddad.. Jag känner mej själv för väl.

Goodbye ♥

Sena nätter, tomma glas.

bilder från dagen kommer imorgon. Nu sitter jag här med lite sällska och har precis käkat mat! Ska fixa mej nu och ikväll blir det partey.

I got twilighted.



Inte nog med att jag var sist i hela världen med att se denna film, jag var dessutom helt övertygad om att jag minsann inte skulle gilla den lika mkt som alla andra och jag skulle dessutom inte ha en crush i karaktären Edward. Yeah right. Helt underbar film som ger en helt obeskrivligt bra känsla i kroppen. Och finns det nu någon mer som är lika efter som jag så SE DEN!

Han var ju även med i Harry Potter en sväng Robert Pattinson:


Från Tjuvlyssnat


Frasses, Härnösand

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


Sleepyhead.

Jag har nog aldrig varit så trött som idag, att vara så vaken men så borta. Så har haft rätt så svårt att hänga med idag faktiskt. Fast jag har sovit och ätit bra så vet inte vad det kan vara? Men men, nu är det helg! Imorgon är det ikea med Erika och Jacob, tjugo i tio är det sagt utanför mej. DET SKA BLI SÅ KUL :D äntligen få lite ordning också.

Nu ska jag slå på en film som jag säkerligen kommer att somna till, colan är inhandlad och även lite chips. Vi hörs hörrni ♥

Äntligen fredag!

Ska bli skönt med helg så man har tid för lite roligheter :) Har ju iofs jobb fram tills 22 ikväll men men. Imorgon kanske det blir IKEA, har inte bestämt med Erika än. Imorgonkväll blir det utgång. Och söndag ja, inget bestämt men vad gör man för vettigt på en söndag!?


"Jag har alltid mina rubriker på engelska"

Så är det inte alltför lång tid kvar här på jobbet! Slutar 22:30 idag, just nu har jag rast och i övrigt så har det varit lugnt under hela dagen vilket är ovanligt, så dt känns skönt.

Hinner med diverse slösurf ;) haha. Därför vill jag gärna lägga in ett önskemål om att mina vänner ska uppdatera oftare, även om ni inte har något att skriva om så kan ni väl skriva något annat roligt (eller tråkigt)? för idag tog mina bloggar slut :O say what, jag läser hur många som helst!

Ska beställa en dataväska och lite annat sen när jag kommer hem, är ju så smidigt att direkt koppla till internetbanken och betala, plus att då vet man ju att dom pengarna är spenderade och gone.



Laptopfodral för 99 spänn, skit och ingenting ju, inga repor på min data inte.
Behöver även en sladd så jag kan koppla datan till TVn.
Kommer från netonnet.

Allt klart inför fjällen.


Tror inte jag behöver mera, någon mjukiströja att åka i då men annars har jag allt. Köpte dessa idag, åker ju mest i vanliga solbrillor men ifall det är kallt så blir det inte lika bra. Och appropå tröjan så tror jag att jag ska köpa en som det står Sundsvall på, de här skitfula som man nästan inte ens vill ta på sig, iaf inte här. Men en typisk tröja för fjällen är det.

Min mascara var slut också så det fick bli en ny.



Den är grym tycker jag!

Snart ska jag dra iväg på jobbet och shoot, har inte skickat iväg paketet idag! får göra det imorn. Nä, det var väl inte just mer än så. Ha en bra dag ♥

tadaa.

värst vad tidigt jag vaknade idag då, har kollat på desperate housewives nu på morgonen och ligger nu och poppar musik. Idag ska jag ner på stan en sväng, måste ha en ny mascara och ska även skicka en retur till ellos. Tror jag inte börjar förrän 14 idag men måste kolla upp det.

Ska väl ta och pallra mej upp inom kort, men min säng är såå skön, jag vill inte.



Playlist.
Nu: Veronica Maggio - Måndagsbarn
Next: Alcazar - Stay the night

Nighty.

Så är nästan allt klart med datan, alla nödvändiga program och så :) har testat webkameran lite också och nedan ska ni få se baksidan av att ha lockigt hår, vilket jag älskar annars.


1, en nästan helt osminkad Lisa på jobbet
2. världens jävla frizz!

För övrigt så ser det högra ögat på första bilden lite defekt ut, haha. Men jag bjuder på den. Snart dax att sova, ska nog kika på någon film eller nån serie först och äta glass. Godnatt era jävla as ♥

Den nya.


Har precis installerat allting här på jobbet och ska byta interna minnet så fort jag kommer hem :) Betalade bara mellanskillnaden kontant.

Har precis börjat jobba och det verkar vara rätt så lungt idag, iaf för stunden. Jobbar till 22 idag så jag kan säkert skriva någon meningslös text sen bara för att.

HEJDOOO.

22:19-22:33

Nu börjar det bli segt på jobbet. Ingen som ringer och jag längtar hem till min nybäddade säng, mer än nånsin.

Känner att jag är på ett riktigt gnälligt humör utan att ha något att gnälla över. Men det är väl bara ett tecken på att man är svensk!? Eller är alla länder lika jävliga som vi? Det är som att har man inget att gnälla över så skaffar man sig något. Och vi behöver ingen tid att överväga hurvida det är värt det eller inte, nej nej. Vi bara klagar ändå över vad som oftast är världens skitsaker. För min del kan man ju ta igår som ett exempel, ett jävla gnäll på datan alltså.. Eller ska man se det som en bra sak att det är det värsta jag kan och gnälla om just nu; en dator? Då har man det nog jävligt bra. Nej, en skopa gnäll behöver man ibland.

22.22, känn på era öron, varma? önska er något. 

Nu börjar jag räkna ner, knappa halvtimmen kvar, känns bra.
Nu ringer carro och vill prata lite också.

goodbye.

Tisdag.

Så sitter jag på jobbet, blir här tills 23. Har hunnit med en del på dagen, bäddat rent, städat lite, ringt mediamarkt, solat och sett på TV.

Verkar iaf lösa sig med datorn då mamma ska ha mailkontakt med någon där så de kan få tag på kvittot och jag ska kila in där imorgon och föhoppningsvis hitta en annan som jag kan ta istället :D

Nä, nu ska jag prata med ida. Hejdå!


HP.

Ringde HP nu och denna dator tar bara 3 GB internminne, lite lustigt då mediamarkts säljare dels säljer på mej 4GB och dessutom sa jag att det var ett krav att den hade just 4GB! problem? ja. Kvittot har dessutom mamma fått med sig hem. ska ringa dom så fort de öppnar kl 10, men grejen är att jag ändå inte kommer kunna byta datan till en ny idag eftersom min mamma står på avbetalningen. Jävligt less. Hoppas iaf att jag får lämna tillbaka den fast förpackningen är bruten, dom har ju gjort fel, inte jag.

Bajs vad less jag är. Nu blir det frukost, börja jobba gör jag inte förrän klockan 14.

Gaah.

Jag får DAMP, vad fan är det med datan!? skärmen är helt jävla död! står i manualen att det kan vara så i en timme innan allt ska installerats, men det var banne mej en låång timme. varför? varför? varför?

Och min bror vill inte svara i telefon. Kan det ha något att göra med att jag bytt det interna minnet!? Kan inte byta tillbaka för jag skruvade igen luckan ganska hårt och måste ha en mindre skruvmejsel och jag har inte ätit nåt nu på kvällen och håller fan på att bryta ihop... det var ju dumt att tro att det skulle gå felfritt.

Min nya älskling!




Compaq Presario CQ60-130EO, var endast 2 GB internminne på denna så fick köpa till så att det blev 4 GB istället eftersom den enda andra som jag kunde tänka mej var en skitful Toshiba :P Googlade runt nu på lite recensioner och sånt och den verkar bra! Just nu ligger den på laddning men om en liten stund ska jag ordna allt.

Sen köpte jag även underlakan och örngott på Ikea och sen var vi och handlade mat på Ica maxi. Tur att jag är handlingskraftig och ser till så att min mamma också handlar saker, hon går alltid och velar! nä men jag vet inte, vi kan åka tillbaka hit sen. KÖÖÖP!! så kan man väl åka tillbaka ifall man ångrar sig istället? mkt bättre.

Blev middag på donken eftersom allt jag kunde tänka mej att äta på charm var slut. Jaja, nu ska jag lägga mej framför TVn och sedan vet ni nog vad jag ska göra ;)

Tjing!

Måndag.

Godmorgon alla små barn, idag vaknade jag gristidigt. Kring klockan sju slog jag upp ögonen och det var omöjligt att somna om, på min lediga dag och allt. Var iaf inte världens undergång då jag ändå skulle förbi på UM. Vad som däremot nästan var världens undergång var att jag var konstant kissnödig i två timmar :P haha. Men allt gick bra iaf och nu är jag hemma.

Idag ska jag skjutsa mamma på sjukhuset, hon kommer hit först enbart för att jag ska få köra lite bil :) Sedan ska vi nog ut till Birsta tror jag. Synd att lönen inte kommit än bara! Då hade jag kunna köpa lite grejer på IKEA.

Idag hoppas jag att mitt paket från Ellos kommer, har köpt både det ena och det andra och tror att en del utav grejerna kommer få åka tillbaka. 2 saker som jag däremot definitivt kommer att behålla är denna grymma kavaj och ett påslakansset! Är inte det lättaste att hitta påslakan som är 240 om man inte vill ha dom på IKEA.


God morgon.

Lyckades somna igår fast jag sov på eftermiddan, fattar för övrigt inte hur jag lyckades somna klokan 17 med lurarna på nästan högsta volym och sedan sov jag i 2 timmar utan att vakna!

och ni håller nog på att dö av abstinensbesvär eftersom ni är såå nyfikna på vad jag gjorde igår. Nej men okej, allvarligt. Jag hade inget speciellt planerat fick jag veta kring halv fem så började röja upp lite hemma, sedan somnade jag och efter det gick jag till anna med lite matchkläder, slutade med att vi såg på hockey, robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen ( som var asbra!). Så det var trevligt :)

Nu sitter jag på jobbet. blir jobb till 18 idag. Imorgon är jag ledig och har tid hos UM. Nu ska jag fortsätta rasten med att äta godis! vi hörs om nån dag ♥

Lördag.

Hemma från jobbet nu, gick en halvtimme innan eftersom jag inte kunde ha någon lunch idag. Trodde jag hade plånboken på jobbet eftersom jag inte hittade den hemma och hade inte med mej matlåda, givetvis var inte plånboken där utan låg här hemma. Så jag tänkte köpa med mej mat hem efter att jag varit ner på stan en sväng. Ska posta brev, panta alla burkar, gå med pappersinsamlingen och lite såna roligheter.

Vi hörs lite senare kanske ♥
Ikväll är det ju Robinson för övrigt, det måste man se.

Work.

Var just in på min egna blogg och tyckte att alla bilder såg så himla konstiga ut och fattade inte varför. Dom såg så himla breda och pixliga ut. Svaret: jag sitter vid en widescreen-skärm, smart Lisa, tog ett bra jävla tag att komma på det dessutom.

Började jobba kl 9 imorse och tiden har gått skitsnabbt. Jobbar bara till 15:30 idag :) Skönt. Och vet ni hur underbart skönt jag sov inatt!? nä, det gör ni inte men helt sjukt bra. Somnade vid halv tolv och vaknade totalt utvilad innan klockan ringde 7:30. Det behövde jag.


sov nästan lika bra som här.

Fredag.

Det är fredag, too bad att man ska jobba hela helgen. Vi flyttar ju till nya lokaler denna helg så jag räknar med kaos eller något i den stilen, nej då, det ska nog gå bra.

Tänkte träna efter jobbet och har inga som helst planer för ikväll så jag får se. Kommer nog bara vara hemma och ta det lite lugnt, vore ju guld om jag skulle lyckas somna tidigt. Jag sover så jävla dåligt så det finns inte!

Nu ska jag snart återgå till jobbet.
PUSS ♥

Ännu en av mina kanonrubriker.

Titta vem som hittat täckbyxor, var verkligen tur. Hittade ett par som var skurna så man skulle ha dom uppe i midjan så jag tog en större storlek och drog ner dom bara. och hängslena går att ta av och tryckknappar + kardborreband i knäppningen. Precis perfekt :)


 Solat solarium har jag gjort också, så jäkla skönt och lite färg blev det. Har lite svårt att få färg nämligen :P Sen så har några av mina fräknar kikat fram också och det gillar jag :)

Snart börjar Sveriges värsta bilförare, och det är ju så himla roligt samtidigt som det är riktigt tragiskt. Ett sånt där program som är lite bra för egot bara för att man vet att man är bättre själv, samma sak med programmet därpå; lyxfällan.

För övrigt så lyssnar jag sjukt mkt på Alcazar - stay the night.
Den var bäst och den skulle ha vunnit!!! (gick till och med emot min princip om att inte ha flera utropstecken i rad)


Idag är jag ledig :)

Riktigt härligt väder idag :D
Vaknade för en liten stund sen och ska snart pallra mej iväg på ego och träna lite. Typiskt att min MP3 var helt urladdad :/ Sedan ska jag möta upp Fanny klockan 13 och fixa en sak med banken och efter det ska jag ut till birsta, jag måste hitta ett par täckbyxor!


Tisdag.

Samma visa imorse trots att jag somnade redan halv 1 igår = 7 timmars sömn. Jaja, jag överlever nog dagen. Fick min ledighetsansökan bekräftad idag :D 10/4-14/4. Så då bär det av till fjällen, vi kommer nog att åka på torsdagkväll.

Idag inviger jag våren med ett par tygskor :)
för idag var det inte så slaskigt. blir väl säkert för jag ser att solen skiner ute. Är väl synd då att man sitter inne..

Ikväll ska jag vara med Anna och jag tror Fanny skulle med också men henne har jag inte pratat med än :P Har inte träffat henne på vääldigt länge så det ska bli roligt :) Ska se till att hinna med att diska undan lite innan dom kommer och dammsuga, hade inte ork till det igår :P

Måndag.

Vet ni hur laddad jag var för träning idag!? jag har inte tränat innebandy på 2 veckor eftersom jag var i Ånge kvällen innan uppkörningen och innan det så var jag sjuk. Vet ni hur många som kom idag? 4 st! :O Dock hade vi förstärkning utav 2 st killar men ändå. Dessutom drog jag världens kärringvurpa precis när jag skulle gå.

Jag blir så less på att folk inte kan ringa och säga att dom inte kommer, även om det är för att man inte vill eller för att man inte orkar så kan man väl ringa eller skicka ett sms liksom, men nä, det är tydligen svårt. Och i och med det så blir det ingen mer träning heller :( tråkigt. Vi tränade iaf en liten stund, spelade 2 mot 2 och sköt lite, hälften av tiden gick åt till att plocka sarg.

DAGENS BILD

Sjön utanför på parkeringen.

Men det är ju bara ett tecken på att våren är på väg :D och den längtar vi efter, oh yes. I skrivande stund sitter jag och äter lite kvällsfika, juice och macka och ska snart hoppa in i duschen.

Hejdoo.

Tolken på MTV.

bling-bling blev på svenska lull-lullet.
Kan det bli bättre översatt? nä, tror inte det.

Godmorgon.

Vilken seg morgon, tog mej knappt upp ur sängen. Hade lite svårt att somna igår och låg och vred och vände på mej till klockan 3 någon gång. Härligt när man sedan ska upp klockan 7, eller hur?

Nu sitter jag iaf på jobbet och har vaknat till liv. Jobbar till 17:30 och sedan ikväll så är det innebandy :) Var nog 2 veckor sen sist för min del! och nu när jag blivit frisk ska jag komma igång med träningen igen hade jag tänkt.

jaja.
as you were

Bilder från igår.





Lite ego, mitt nuvarande körkort, gosaker, mat, carros sysselsättning under större delen av kvällen, mina nya skor och carros om så fruktansvärt gärna ville vara med på bild.

Idag har jag bara degat och inte lyft ett finger, så det så.

// Lisa

Roasting.

Den för Sverige nya komeditypen, programmet heter grillad och har fått dissar från höger och vänster och då syftar jag speciellt på Aftonbladet och dess läsare. Är det bara jag som tycker att det är bra!?

Det mäter sig iofs inte med stockholm live, raw eller parlamentet som är mer intensivt roligt. Däremot kan jag förstå ifall alla inte uppskattar programmet ifall man inte vet vilka alla är, för så känner jag vissa gånger. Men hey, programmet har sina stunder :)

Lördag.

Har varit en lugn lördag, tvättat och varit ner på stan en sväng. Lämnade tillbaka mina täckbyxor, hittade dessvärre inga nya så jag vet inte vad jag ska göra :S Löser sig nog.

Hockeyn tog ju precis slut också och snacka dramatik på slutet :P haha. Hade ju varit roligt ifall timrå gick vidare och så men spelar inte så stor roll för mej egentligen, inte längre iaf.

Idag har jag lagat middag till carro för övrigt, hon ligger för tillfället och sover vilket hon också gjort under nästan hela matchen! hon kan det här med att sova och ta tuppisar. Vi ska se melodifestivalen sedan men kanske får se det själv också? :P Det kommer lite bilder imorgon.

Var så roligt förut (under den lilla stund hon var vaken)
Vi hade precis haft en konversation om sex som innehöll både det ena och andra och avslutat den, jag återgick till matchen och hade inte så stor koll på vad carro gjorde.

Carro:
- fast jag tycker att dom som är mindre är mer bekväma.
Lisa:
- ehm, hur tänkte du då!?
kort tystnad.
Carro:
- Lisa, nu pratar vi inte om samma sak.

HAHA. Carro satt och höll på med sitt UF-företag, hårspännen med rosetter och menade att dom mindre var mer bekväma medan jag direkt refererade till föregående samtal.

En fin låt också:



It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Watchmen.



What to say? jag är väl inte riktigt den typen som gillar sci-fi. Erika tyckte att den var välgjord, det kan jag iofs hålla med om men inte min typ av film. Ingen film man kunde "räkna ut" vad som skulle hända i slutet vilket var bra, men lite långdragen var den. Ja, den var helt okej men verkligen INTE något jag skulle se igen :P Och lång var den också! nästan 3 timmar..

Jaja, nog om det. Nu ska jag lägga mej framför TVn, äta upp det överblivna godiset ( :O ja det blev faktiskt över ) från bion och sedan sova. Imorgon är ingenting speciellt planerat direkt, tänkte städa och tvätta lite här och ifall kroppen tillåter även iväg och träna en sväng.

Godnatt ♥

Fredag.

Så är det snart helg, känns ju snarare som en måndag för mej eftersom jag varit sjuk men ändå. Ikväll blir det bio med Erika och jacob. Satt själv och dumförklarade mej igår: man går inte på bio med ett par, det gör man inte. Tredje hjulet hello, eller kanske jag ska kräva att sitta i mitten!? fast då måste de ju sträcka sig över mej varje gång de ska ta på varann, inget vinnande koncept det heller. haha, nejdå det ska nog gå bra :P

vad ska vi då se? ja, det undrar jag med. Jag sa att Erika fick välja och att jag inte ville veta. Det ska bli en överraskning tänkte jag :) Vet inte ens vilka filmer som går på bio just nu, så insatt är jag.

bara cirka 2 timmar kvar nu.
Vi hörs lite senare :)


Nya skor.

Var en sväng och fikade med Anna idag, blir ju för rastlöst att sitta hemma så vi har strosat runt på stan ett bra jäkla tag idag :) Hittade ett par fina sommarskor, känns lite tidigt men storlek 36 brukar ta slut så fort så lika bra att slå till. 399:- gick dom på, kommer från DNA.




Kan däremot inte sluta tanka på en sak som hände inne på JC idag, dom hade ju utförsäljning och butiken var riktigt packad. Jag och Anna stod och funderade på ifall vi verkligen ville stå i denna kö, vi står kanske 1 meter ifrån främre delen av kön och pratar hur vi ska göra då en kvinna, typ 35 år säger:

- Hej hej hallå där? ursäkta? ni där?
Anna vänder sig dit.
- Det är kö här.
- Vi står minsann inte i någon kö.
- nähä.


Hon lät så besviken, hon var nog riktigt sugen på att käfta lite i tron om att vi tänkte tränga oss före i kön :P haha. Förlåt om vi gjorde dej besviken.

Said and said.

"jag tycker att det är så skönt att bara ha mig själv att ta hand om.. och dig på lördagskvällar"
Lisa walker, i diskussionen där Carro vill att jag ska skaffa ett husdjur.

Snacka om nyheter.

När? 21:45
var? kanal 9




don't miss it ;) Nu ska jag lägga mej och se på hockeyn.


Onsdag.

Hej hej, så är man vaken här. Snorar som en 7-åring och hostar lite titt som tätt i övrigt så är det helt okej. Var iväg och åt lunch med Carro för en stund sedan. Gick förbi på stadium och kirrade skidställ till fjällen. Nån jacka har jag nog nästan aldrig haft (jag föredrar att åka i tjocktröjor) men idag så tog jag och köpte en Everest. och ett par svarta brallor också.


Nu ska jag lägga mej i sängen tills jag blir frisk. Puss

Vet ni?

Idag tog jag faktiskt körkort :)
Sug på den ni.

Bild sen i fredags.


Jag och Mathilda.

//
Lisa

Skjut mej.

Fy fan vad jag är less. Är hemma hos mamma och pappa nu, finally. Började med att mitt tåg inte gick så det blev ersättningsbuss, denna buss kommer fram senare och jag missar bussen hem. Går och hämtar brorsans nyckel och ligger och glor på TV i en halvtimme och sedan tar jag bussen hem hit. Jag har sådån huvudvärk och feber och har precis tryckt i mej 2 alvedon, plus det är jag så asigt nervös inför min uppkörning som är imorgon. Jag vill bara lägga mej i soffan och inte vakna förrän jag mår bra, men istället så ska jag ut och köra bil. Vore så skönt att få det hela undanstökat också ska jag må skit, hoppas det går vägen iaf. Nu ska jag dricka upp min juice och vänta på Mamma!

Fy fan...

..för min förkylning. Det var ju bra igår och idag mår jag skit. Skippade jobbet och har bara legat i sängen. Känner mej inte alls pigg :(

damn.

Naaw.


Frida och Jag, tusan vad jag tycker denna bild är söt :)

Med all rätt.

Sådär, nu är jag lite mer vaken! Har lyckats plocka till lite i lägenheten i alla fall så det ser okej ut, resten får jag ta imorgon efter jobbet.

I fredags var det ingen planerad utgång utan det var Carro som hade tjatat lite så jag tänkte va fan, kör till! Vi var först hemma hos mej, carro och mathilda drack något som såg ut att vara förgiftat alltså ;P helt knallgrönt och smakade inge vidare heller. Sedan skulle vi till (vad jag uppfattade som en förfest) Mathildas pojkvän och några kompisar till honom, när vi kommer dit så sitter alla och spelar TV-spel/Poker och är dessutom helt nyktra så vi drog ganska snabbt. Var dock ingen kanonkväll på stadshuset som man hoppats på, tråkigt folk och kass musik. Blev rätt så tidig hemgång från krogen iaf ;)

Lördag var en heldag med laget, började vid klockan tre med att lira lite innebandy, inga vattenflaskor till det direkt. När vi var färdiga där så drog vi till Bosvedjan. Visste inte om det stället sedan innan men det var hur mysigt som helst, bubbelpool, solarium, ångbastu och en TV med singstar och annat! Hur grymt som helst :) däremot så var mickarna trasiga och spårlöst försvunna, det tog vi igen på aveny senare ;) Denna kväll var riktigt lyckad! Jag och Anna avslutade kvällen med att dra och käka på MAX. Denna dag/kväll kommer att kompletteras med bilder, var väl några kameror som gick varma om jag inte minns helt fel.

Någon fick mej att inse att alla faktiskt inte är likadana och på något konstigt sätt kändes det så skönt att få det bekräftat, för jag har verkligen trott och tänkt i fel banor under en längre tid, jag har svartmålat så många som säkerligen inte förtjänat det men hey, ingen i världen kan klandra mej för det (?) Att jag varit lite lite rädd är med all rätt, att jag inte har haft lika lätt att öppna mej för vissa personer som förut är med all rätt. Men jag tänker inte låta sånt som hänt komma i vägen, inte längre. Visst, vi kanske inte träffas mer på det sättet eller så kanske det är precis det vi gör. vem vet? Jag tror jag stannar och tar reda på det den här gången.

How'd I turn my shirt inside out?

Ja, det här var ju en jäkla helg måste jag säga. utgång fredag och lördag och få timmars sömn, det ser ut som självaste helvetet här hemma och jag är för jäkla trött och sliten. Men det är ju inte förgäves iaf då helgen varit riktigt bra :)

Får se ifall jag orkar skriva mera sen, nu ska jag bänka mej framför TVn, igen.

Later ♥

Lisa jag tjuvbloggar

HA. Nu är det tjuvbloggning på G. Lisa och poodl gick ut på balkongen och då passar Carro på att tjuvblogga. MOAHAHHAHAHA

Vad ska jag berätta för pinit nu.......

HMMMMMMMMMMMMMMM.

Lisa brukar ringa mig när hon är på krogen och säga hur mycket hon vill ha mig.

Hon brukar också ringa på söndagar och erbjuda mig vofflor med henne favorit sylt.. SNORSYLT

Och det allra värsta....... när hon var lite medverkade hon i nemo, nivet den lilla firren. Hon var Doris med det dåligt minnet där!

nu jävlar har jag räddat er lördagskväLl½



Här måste man nog passa sig, som tack för det fina inlägget kommer lite fiina bilder på Carro:



How to start a fire.

Det hände just en liten incident i mitt kök, oups. Skulle kasta runt potatisarna i stekpannan och körde den berömda nu-vänder-vi-på-pannkakan-knycken, lite olja råkar då åka ner på plattan och tjoff så är det öppen låga! Efter att ha skrikit som en liten tjej så börjar jag slå med stekspaden (utan vidare resultat) för att släcka :P haha, gick rätt så bra att blåsa ut märkte jag efter en stund.

Känns lite bättre i halsen nu men det är inte bra. Verkar som att det blir en liiten sväng på krogen bara ikväll ;) Måste ju vara laddad imorgon så det blir lugnt.

Idag efter jobbet så drog jag och Erika till Lina som fyller år idag :) Grattis igen! Efter det så bar det av mot Birsta och sedan fick jag skjuts tillbaka to the city. Hade kanske världens sämsta humor också, dull.

Later ♥


TIGI bed head.



Funderar på att prova något riktigt bra schampoo för lockigt hår, och att döma av det jag googlat mej fram ska tydligen serien Foxy curls från TIGI vara grymt bra och definera lockarna. Någon som provat? Annars blir det en serie som heter Headshot. Hade ett tag tankar på Curls rock också, men jag vet inte.



Dessa finns att köpa hos bland annat Lyko där de säljs för 449:- för både schampoo och balsam, 750 ml. Riktigt bra priser har dom :)

Två andra bra sidor:
Baresso
Bellbox

Fredag.

Blää vad dåligt jag mår, var längesen jag hade såhär ont i halsen! Måste ha varit innan operationen. Hur som helst så har jag pallrat mej till jobbet iaf och ja, vi får väl se hur det går. Men jag har laddat upp med vindruvor och brämhults, c-vitaminer = bra shit.

Efter jobbet bär det av till Lina en sväng och då vill man ju fan inte vara sjuk ;P Efter det så vet jag itne vad, Carro ska iaf förbi en sväng. Och imorogn MÅSTE jag ju vara frisk! annars går alla planerna i stöpet.

Later lovers.

På jobbet.

Insåg rätt så precis att jag minsann inte alls jobbar till 20:30 utan 21:30, hejdå träningen. Får ta igen det på något sätt.

Annars då? Jo jag har rast, sitetr och kollar runt, skrattar åt all dubbelmoral i många utav de kända bloggar som finns. Rätt så lustigt men ni har nog säkert märkt det ni med :)

LAATER.

Thursday, I don't care about you...

Det känns som en måndag idag vilket varken är logiskt eller sant, tack och lov. Börjar iaf inte förrän 12:30 :) ska fixa matlåda nu hade jag tänkt. Ska försöka hinna träna efter jobbet också, kändes så stressigt med det nu på morgonen plus att jag var så trött ;) haha.


Jag igår och mina nya leggings. 

Bye ♥

Chinos.





Var dessa jag kom hem med idag, lite svåra att fånga på bild när dom var på men. Iaf var det ju världens jävla fynd på MQ till halva reapriset, gick loss på 74 spänn!

Rubrikjävel.

Så sitter man på jobbet igen, är för tillfället lugnt så jag tänkte passa på att blogga lite. Har varit en väldigt slapp dag och jag har bara varit hemma och gått en sväng på stan. Skulle bara handla mat men jag hittade lite annat; en tunika, ett par chinos och ett par spetsleggings. Blev lite inspirerad inför våren idag, mkt fint i butikerna. Ni får se allting imorgon eller ifall ni har tur senare ikväll/inatt.

Jag jobbar iaf till tolv.
Goodbye ♥


Klockren.

Vilket brutalt uppvaknande jag hade idag, vaknar av en rad högljudda smällar och jag började nästan tro att någon höll på att riva hela trappuppgången. Inser strax därpå att det är några som rensar taket från snö.. Så jag fick inte sova mera. Tänkte att det var lika bra att kliva upp på en gång, gick på Ego och skaffade årskort och tränade.

Kom hem för inte så längesen och har sedan dess duschat och suttit här. Hade visst ett missat samtal från hemligt nummer också och är inte det bland det värsta som finns!? jag är för nyfiken för det, var säkerligen inget speciellt men ändå.

Tanken var att jag och Anna skulle gå på stan idag men hon vart tvungen att hoppa in och jobba. Så jag och Anna O ska ta en sväng imorgon istället. Idag vet jag inte vad det blir, måste iaf handla mat.

Jag utelämnade en bild ifrån förra inlägget också - such a poser.
Och ja, jag bjuder på den.


Bilder.

SÖNDAG



Hemma i Albybyn, vi gjorde mest ingenting :P

MÅNDAG



06:55: vi skjutsade mamma på jobbet så vi kunde ha bilen sen på dagen.



Kom hem och bakade scones och käkade frukost, carro låg och sov.




Sen tog vi en sväng till Ånge och Fikade medan carro var på salongen och klippte lite. Sedan kom vi på att vi skulle åka till Sundsvall en sväng och då gjorde vi det, gick ute på birsta en sväng och köpte födelsedagspresent till pappa och lite andra grejer till oss själva. På väg hem blev det två stopp, först hos Olle, där somnade jag i soffan och de andra såg på TV. Sedan blev det en sväng hem till tessan och därifrån kom vi inte förrän kvart i ett tror jag :P

TISDAG



Idag har vi inte gjort sådär väldans mkt, Carro har färgat fridas hår och jag har packat grejer. Åt på Knutis innan mitt tåg gick, det var det.



Bilder på lägenheten:









Ja, så ser det ut just nu. Blir väl en del förändringar nästa månad tror jag, hoppas på det.

Nu ska jag iväg på jobbet, blir bara ett kort pass ikväll, mellan 18-23.
Hörs och störs ♥

// Lisa

Egoo.



Jag orkar faktiskt inte skriva just så mkt nu, men jag ahr iaf varit hemma och hälsat på nu :) Skriver mera sen ikväll när jag slutat jobba kl 23! idag tänkte vi åka och äta på knutis.

// Lisa

Sunday.

Jag kunde bara inte sova igår, Efter att Lock stock and two smoking barrels hade tagit slut så var jag klarvaken. Carro däremot låg minsann och sov bredvid. Det som är så roligt med Carro när  hon sover är att hon pratar i sömnen som en galning! "jag har en massa hemma som jag somnade i" resten gick inte att tyda.

Nu sitter jag på jobbet, började lite tidigare än utsatt tid idag så jag får gå en kvart tidigare sen så jag hinner med tåget hem till mamma och pappa. Ska hämta ut min kamera hade jag tänkt :) Så nästa uppdatering kan jag garantera lite bilder!

later.

RSS 2.0