Christian Walz.



Jag älskade denna mans musik för några år sedan och har inte hängt med riktigt utan upptäckte först idag att han släppt ett helt nytt album! (varken Tv eller internet, what can I say?) Visste att han hade en ny singel men det här var en överraskning.

Hoppas bara att jag gillar detta lika mycket! En beställning från CDON kanske? ;)

3 gånger..

..har jag nu behövt ringa telia, och mitt abonnemang har inte ens startat än. Igår fick jag förklaringen på varför allt tog en sån jävla tid, för igår fick jag hem en bekräftelse på att mitt bredband var uppsagt (!?) då har någon lagt upp allting fel från början och sedan behövt lägga upp ett nytt = dubbel så lång väntan för mej.

Jaja, idag har jag städat lite i lägenheten och varit och handlat inför imorgon. Tanten i kassan gav mig världens blick, syntes mkt väl vad jag handlade till ;P

Nu sitter jag på jobbet där jag kommer att sitta ett bra tag till.
Ha en trevlig fredag allihopa ♥

Och just det, eftersom frida vägrar skriva vad det var som hade hänt så ska ni får en bild som förklarar det hela. Som tur är så klarade hon sig utan en skråma!


Torsdag.

Började inte förrän 14:30 idag med, skönt. Då hinner man få lite saker gjorda på förmiddagen, idag åkte jag ut till birsta och kikade runt lite. Hade tänkt köpa ett tvättställ att ha i badrummet men jag insåg snabbt att paketet var lite bökigt att ta med på bussen så jag sket i det. Ett par skrubbhandskar och ett lysrör var vad jag fick med mej hem!

Istället var jag iväg på BOOM och reserverade min vikvägg. De hade fått in en i retur så det fanns en hemma till mej, ska bara övertala någon att hämta den åt mej ;) kikade även på TV-bänken nedan, men det är bara ett förslag än så länge.

     

Träffade Lina ute på birsta också så vi stod och snackade lite skit och bestämde att hon skulle joina på lördag då det är förfest hemma hos mej.

Har lekt lite handyman hemma i lägenheten också, lagat min översta kökslåda som hela tiden insisterade på att ramla ner på den under så fort man drog ut den. Det roliga är att pappa faktiskt försökt laga denna utan resultat och sedan kommer jag och bara sätter en spik och det är kirrat = applåder.

Fick även mina extranycklar idag, kan ju vara bra att ha ibland. Bytte även lysrör, vilket för mej var ett projekt i sig då jag var tvungen att lägga mej på diskbänken för att se hur det skulle sättas fast ;P

Ja, det var väl min dag det. Imorogn blir det jobb klockan 13:30-22:00 och efter det får vi se vad jag orkar med. Kanske ska träffa någon då.

Nu ska jag återgå till jobbet! PUSS ♥

The phone house..

..har verkligen kanonbra lånetelefoner. Just nu dras jag med en sliten jävla motorola. Inget skämt. Jag orkar inte ens skriva sms på den här så ifall någon vill mej nåt de närmsta dagarna så gör man bäst i att ringa. Tänkte bara att ni skulle veta det ;)

annars då, jag sitter på jobbet nu. Ska väl snart fortsätta. Jobbar till 23 ikväll. Tränade på ego imorse, mitt första pass, som tur var träffade jag carro som skulle ta samma pass så jag kände någon! Imorgon så blir det gym och bokade även ett pass på torsdag, då blir det body pump. nä, nu ska jag jobba. TJING ♥


Blablabla.

Vart träning på ego idag, gymade idag, körde mest ben. Och bokade ett pass till imorn :) sen ska jag lämna min telefon på service imorn, en knapp som är trög. Imorn blir det till att röja i lägenheten, orkar inte just nu. Sen har frida något att berätta också, men hon får säga det själv.

Tisdag.

Härmed tar jag tillbaka ALLT som jag skrev i inlägget igår, Telia är en sån jävla teaser. Dom skickar hem precis allt jag behöver men ingenting fungerar, kilade då ner till teliabutiken där jag fick svaret: "men ditt abonnemang aktiveras inte förrän den 3e februari" Oj, förlåt för att jag inte fattade det, eller fel att telia kanska kan lägga en lapp med där det står när det aktiveras? blää. kameran kom inte heller.

Nu sitter jag iaf på jobbet, ganska skönt att börja tidigt ibland så man hinner göra något på eftermiddagen också. Idag ska jag och Anna börja träna på Ego, får väl se vad vi kör idag :)

Annars då, köpte lite fin "inredning" på Living och Miques utförsäljning igår. Och inte nog med att gubben i kassan slog in fel pris på vissa saker (alltså billigare) så drog han även 60% jabatt istället för 50% för att vara lite snäll ;) Blev bara 238 spänn.
En duk
Ett smyckesställ
Salt och pepparkar
En stor poslinshand i svart
En liten porslinshand i svart
Hängkrokar till köket

hallelujah moment.

"Ditt paket från TeliaSonera Sverige AB finns nu hos OKQ8 Östra långgatan, Östra långgatan 11 Ange nr XXXX Ta med leg MVH Posten"

Jag vet åt vilket håll jag springer 15:30 när jag slutar. Jag har blivit med internet ;)

Söndag.

Match igår, vart dessvärre en förlust så vi behöver inte prata mer om den :P haha.

Var ju på ikea en sväng också och nu är det mycket finare här! Älskar min hall :) är ju då en del som saknas, lite ska jag handla på stan idag.

Sen kan man ju undra vad jag gör uppe nu också, nämligen så att frida sov här inatt och skulle upp tidigt. Rätt så bra ändå för jag har redan startat både tvättmaskinerna och diskmaskinen. Dammsugningen tänkte jag väl att grannarna kunde slippa vakna till så det får jag ta senare :P nu vet jag inte vad jag ska göra, inte alls trött. Läsa lite bloggar tror jag.

Gånger man önskade att vissa saker inte vore receptbelagt.

Gud vad jag är rastlös, här tänkte man vara snäll mot sig själv och lägga sig tidigt så jag vaknar utvilad men icke. Går inte att somna. Sen funkar inte msn heller :P jaja, efter att jag vänt mej i sängen tusen gånger till ska det nog gå. Godnatt.

Kapet.



Det är denna fast en grå, har velat ha den ända sedan engla hade en tävling i sin blogg där man kunde vinna denna. Hur snygg som helst och jävligt lisa :)

Torsdagkväll.

Lön imorn, fick veta beloppet idag och det är över 18000 spänn som trillar in på kontot :) riktigt nice! Lätt värt att jobba över julen.

Just nu ser jag på den sista sommaren, den är ju så rolig :P jag som annars inte gillar svenska filmer.

Och idag gjorde jag världens fynd och världens kap, var dock tvungen att låna 200 spänn av brorsan men det var det lätt värt! Han får ju tillbaka dom på lördag iaf :) ska posta en bild i att eget inlägg strax. Imorn blir det jobb, Later.

Update.

Nu var det visst någon dag sen jag bloggade igen, så tänkte jag skulle skriva lite. Just nu ligger jag och ser på film, sex and the city, igen. Den är ju inte lika bra som alla säger och absolut inte logisk, varför den nu skulle vara det.

Jag vet att jag har klagat en del här senaste tiden på småsaker att jag nästan glömt att säga hur otroligt bra jag mår och hur bra jag trivs i nya lägenheten. Att man aldrig lär sig att uppskatta saker som verkligen betyder nåt, istället ska man klaga och hålla på. Men det är ju sverige i ett nötskal Iofs :P

näst på listan över saker att göra är att börja träna, det ska man tydligen må ännu bättre av, haha :P iaf, det blir nog ego för min del. Tänkte eventuellt försöka dra med mej carro också.

På lördag har jag planerat in ett besök på ikea! Ska bli grymt att få in lite nödvändigheter hit som säng som passar loftet, persienner, gardiner, nån växt kanske?, klädhängare och en byrå att ha i hallen :) kommer bli nice! Efter det är det en soffa, soffbord, laptop och en ordentlig tv-bänk som fattas plus lite prydnader. Nu fick ni hela min inredningsplan. Bilder kommer när jag fått min kamera. Förlåt mamma men bilderna du tog var inte så bra :P

nä, nu ska jag fortsätta se filmen. Vi hörs lite senare i veckan :) jag är ledig imorn, då ska det sovas! PUSS.

Vinst :)

Innebandymatchen igår gick skitbra, vinst mot hudik med 4-1 :) matchen gick jättefort och det var grymt roligt att spela samtidigt var jag inte lika slut efter som jag brukar. Kanske betyder att alla löpningar på träningen börjar ge resultat. 1 ass blev det också.

idag blir det jobb, men börjar inte förrän 11:30 så jag ska lägga mej en stund till i sängen och mysa. Later lovers <3

Mamma mia.

Det märks  kanske att jag har sett Mamma mia för många gånger nu.. Har ni tänkt på en sak i början, när Sophie ska skicka breven till hennes "pappor" så står det en svensk adress på ena brevet, för att vara exakt på det andra brevet och för att vara ännu mer exakt så står det sjögatan 25 Stockholm.

Grejen är den att sedan när Bill Anderson åker hemifrån så ser det inte gnuttan svenskt ut. Kineser överallt! Men sen vad vet jag? han kan ju ha eftersändning på sin post.

...

Arg? Svar ja. Hur kan man göra så och tycka att det är okej? Jag förstår mej inte på vissa människor.. Jag skulle så gärna vilja slänga ur mej allt som snurrar runt i huvudet, men jag låter bli.

For real?



Jag somnade inte förrän 4 inatt. Wonder why ;)

En vanlig fredag?



Såhär mycket har jag gjort ikväll, förstår ni vad tråkigt man har då? Nä. Det gör ni inte, för ni har nog både tv och internet.

Kedjebrev.

Normalt sett så gillar jag inte kedjebrev, det här däremot var lite gulligt ;) Om man bortser från Skicka-vidare delen vill säga.

"Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '
"

Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner..
Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.
Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande.




Annars då? Sitter på jobbet och har precis rast. Fick alldeles precis veta att jag är en gudagåva, kunde inte sagt det bättre själv ;) Känns skönt att det är fredag! varför vet jag inte, jobbar ju hela  helgen iaf så.. Men har lyckats byta pass på söndag iafså jag hinner till matchen i skönsberg där jag nog kommer inramlandes ca 20 minuter innan match. Har inga planer i helgen som det verkar just nu, ska bli skönt att få sova ut imorgon iaf för inatt sov jag inte alls bra :/

later ♥

Torsdag.


Så har dagen gått, dagens ork gick till att gå en sväng på stan med anna samt att hämta matchkläder i skönsberg. Sen dess har jag inte gjort mkt alls, gjort fint på toaletten med nytt drapperi och städat lite, men verkar inte bättre än att man måste dra hit en städfirma för vissa grejer. Måste varit världens största gris som bodde här innan alltså.. Men det blir han som får betala inte jag. Har sett film idag också, såg mamma mia, igen. Jag blir så glad av den :) sedan såg jag även sex and the city, jag är nog sist i världen med att se den filmen :P och känsliga lisa låg och bölade som aldrig förr. Men det är en sån vecka bara, mensvärk som en idiot också. Ska ta smärtstillande och en varmdusch så det kanske går över. Efter det ska jag nog försöka sova, hade en sån jävla huvudvärk som höll mej vaken inatt, kändes som att någon dragit ett spännband runt huvudet och sedan stod denna någon och hoppade på huvudet. Nä, nu var det mycket gnäll här. Later lovers ;)

Ledig idag :)

Igår när jag skulle ställa mitt alarm så insåg jag att jag faktiskt var ledig idag! Hur skönt som helst. Blir en lugn dag, ska städa lite, kila iväg och hyra film, hämta mina matchkläder (eftersom jag kommer lite sent till matchen på söndag), och sen lite annat. Just nu ligger jag i sängen och funderar på att kliva upp, och det ska jag nog göra också. Och just det, grejen på bilden är en magnet, snygg ju ;) puss!

Söndag.

Vart tog denna helgen vägen? Tiden går så fort. Igår var iaf carro här, vi åt glass och såg film. Carro, du lämnade även frysen öppen innan du gick så min glass var sås :P haha. Idag blir det inte mycket. Ska lämna tillbaka 2 filmer iaf. Får väl se. Har upptäckt att det är hur smidigt som helst att surfa i nya telefonen. Alltid något i väntan på mitt internet! Däremot så vill jag gärna ha mina tv-kanaler. Ska försöka ladda ner msn nu i telefonen :) eller nån klient till facebook ifall det finns. Imorgon blir det jobb, blir mycket jobb i veckan men då är det lite lugnare nästa :) och nu sitter jag visst bara och babblar en massa skit. Så ja, en annan dag gott folk, en annan dag ;)

Friday night.

jag har haft min mobil i 2 dagar, jag har varit helt övertygad om att den varit borta 3 gånger. Konstaterande: den är för liten ;P haha.

Jaja, det var väl inte det jag skulle skriva egentligen. Vi sitter redan nu bänkade framför TVn, Är hos Anna. Ikväll blir det Let's dance och diverse godsaker. Imorgon får jag se, tänkte ut till njurunda och kika på innebandy men det verkar inte som att det är någon som vill följa med.. hmm, får se hur det blir.

Nu ska vi blanda dip.
Later fuckers.

Lägenheten.


Redan torsdag.

Första dagen jag börjar sent på hela veckan, trots det så var jag uppe redan 9 imorse. Klev upp och käkade frukost och fixade till mej lite. Ner på stan för att fixa bredband och kanaler, väntetiden är 3 veckor! helt sjukt, jag trodde man fick allt på en gång. Dock stod det på kvittot att det bara skulle ta 10 dagar så man kan ju hoppas att det går liite fortare iaf ;) Men vet ni? Man får en digitalkamera när man tecknar nytt bredband, hur bra är inte det när min är borta och allt? hur bra som helst.


Digitalkamera

Sony DSC-W120 (värde 1995 kr) knäpper bilder med en imponerande upplösning på 7,2 megapixlar. Kameran har 4x optisk zoom, en LCD-skärm på 2,5 tum och kvalitetsoptik signerad Carl Zeiss.

Sen så köpte jag en ny telefon idag också, står inte ut med pappas telefon. Min förra var ju drömtelefonen och den jag har nu som kom efter den har inte alls samma funktioner. Så det blev en ny, var ett för bra erbjudande för att kunna tacka nej ;) En Sony Ericsson W595.

Och elavtalet fixade jag igår, så det känns som att allt med lägenheten är ordnat för tillfället. Bara att avvakta tills jag kan köpa resten av möblerna så är allt perfekt!

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar. PUSS ♥


Precis som nationalparkernas dag.. ehm, värd att firas.

Söndag den 15 februari, då är det nämligen en speciell dag, det är en röd dag i almanackan (vilket iofs är självklart eftersom det är söndag) då vi ska fira något som heter; Sexagesima. Vad är det, hur kom den högtiden dit och sist men inte minst, hur ska vi fira den!?

Förslagen kan ni meddela per telefon.

Hung up.

Tiden bara rinner iväg, dagen har gått hur fort som helst. Fick inte tag på elbolaget imorse, de tar tydligen ledigt under röda helger och dagen innan.. Inte heller presentkorttorget då de inte började förrän 9. Slängde iväg ett mail och de skulle skicka mej de 450:- på Lagerhaus som jag aldrig fick :)

Slutar jobba kl 18, då ska jag först köpa en hammare och såna där spikkrokar (dom heter egentligen?) Sedan måste jag springa till Telia och fixa TV och bredband som vårt hus tydligen har genom dom. Ikväll är det även träning! Det ska bli roligt, ska för övrigt börja träna lite mer på sidan av nu när orken finns där. Och det är väl som alla säger att ego är bäst, plus att då har jag en kollega (vuxenpoäng för det ordet tack) som vill ha någon att träna med! :)



Har varit rätt så lungt nu senaste timmarna på jobbet, vilket är skönt så man har tid att ta igen sig efter samtalen ;)

men hörni, Puss.

Update.

Jag kan kalladet lite extra tid, som jag har över just nu. Trodde jag började 8, men tji fick jag då jag kommer hit och är schemalagd 9.. Men men, jag måste ju ändå ringa elbolaget och uppdatera lite här så nu har jag iaf tid. Men tänk vad  skönt det vore att ha legat kvar 1 timme till!

Vi börjar med lördagen, Mamma och pappa kom ner med en massa grejer och jag och Anna-Lena och Svenne packade in alla grejer på alnö i bilen och for in till lägenheten. Sedan ut på Ikea för att köpa möbler och andra nödvändigheter, sedan till jonas och cissi för att hämta sängen, sedan ut till birsta igen för att köpa TV och handla mat. Efter det kom Carro, Anna, Fanny, Carro, Lina och Emil förbi och hjälpte till att skruva lite möbler och packa upp. Och det blev riktigt bra! Sedan satt vi bara och snackade skit och drack, jag höll mig dock till Cola denna gången ;P

Igår så var det väl en vanlig dag, mötte upp Carropå stan och skulle handla för mitt presentkort på 500 spänn, kommer till kassan och det är bara 50 (!?) Ska maila/ringa superpresentkortet om det. Sen gick vi hem en sväng till mej och sedan for Carro hem. På kvällen såg jag och Anna på film, blev först Abandoned, den var helt okej mej för att vara rysare så var den inte så rysig. Sedan blev det lite utav Björn Gustafssons - ett livsverk, men dom hade ju missat att ta med en massa bra grejer!

Ja, det var väl lite om det hela.
Nu ska jag ta hand om lite saker! ♥

Inflyttad!

Hej på er, en snabb uppdatering från mobilen nu. Flyttade in igår och allt känns skitbra :) ikväll ska jag se på film med anna. Vi hörs igen när jag sitter vid en dator. Puss!

Mitt nyår.




Det var lite utav kvällen, rkade inte lägga upp så mkt mer, resten finns på facebook :) Just nu sitter jag hos Carro och snyltar på både internet och dator medan hon sitter brevid och smaskar chips.

Idag hämtade jag nycklarna och vi ska snart bege oss ner till lägenheten så carro får se :) Sen ikväll blir det ut till Alnö och packa ihop det sista! Ska bli SKITROLIGT att flytta allt imorn och handla grejer och allt. Sen på eftermiddagen blir det möbelskruvning med några trevliga bruttor :)

// Lisa

Nära nu..

IMORGON FLYTTAR JAG!! :D

RSS 2.0